Καλημέρα σας! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής:
Έχω ένα FIAT Panda Dualogic 1.2 cc (2006)και εδώ και λίγους μήνες παρουσιάζει τα παρακάτω:
Ενώ είμαι σταματημένη σε κίνηση και πάω να ξεκινήσω, ξαφνικά και χωρίς να κάνω το παραμικρό μου πετάει την ταχύτητα και βάζει νεκρά (N). Πατάω φρένο να βάλω πρώτη ταχύτητα και δεν αλλάζει παρά μόνο εάν επαναλάβω την κίνηση. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα να έχω ένα μικροατύχημα τις προάλλες καθώς ερχόταν ένα Punto από πίσω και μην περιμένοντας εγώ να σταματήσω ξαφνικά, με χτύπησε στον πίσω προφυλακτήρα.
Άλλες φορές το κάνει καθώς κινούμαι με 10-20 και λίγο πριν σταματήσω εντελώς πετάει την ταχύτητα και μπαίνει νεκρά.
Το πήγα στο συνεργείο της FIAT να το δουν αλλά δεν το έχει καταγράψει ο εγκέφαλος και δεν φαίνεται να έχει βλάβη. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει πάντα και φυσικά δεν το έκανε και όταν το πήγα στην FIAT. Υπάρχει κάποιος που έχει αυτόματο σειριακό κιβώτιο και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα? Παρακαλώ για την βοήθειά σας…