-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!
πως θα πηγαινει? λογικα στις πρωτες λακουβες η αναρτηση θα διαλυθει απο το τοσο μεγαλο μη αναρτωμενο βαρος, η στην καλυτερη περιπτωση δεν θα δουλευουν σωστα...βεβαια οπως ειπες, δεν χωρανε 22αρες, αλλα με το photoshop ολα γινονται...
υπαρχει αυτο το bodykit το εχω δει σε καταλογο, και αλλα σχεδια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaGeLaNoS : 07-09-08 στις 23:42
εχεις βαλει το μηνυμα σου 2 φορες το ιδιο!!
με τετοιες ζαντες τα 150 αλογα θα γινουν 50 που θα σερνετε στο δρομο!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
εγω? εμενα μου εδειχνε μονο 1 μηνυμα???
anyway
edit:Το διορθωσα εγω.Ειχες διπλοποσταρει μαλλον επειδη αργησε να κανει refresh.Κανενα προβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaGeLaNoS : 08-09-08 στις 14:35
Έχουμε καιρό που το ανοίξαμε το συγκεκριμένο θέμα βέβαια αλλά μήπως κανένας διάβασε τίποτα για Bravo Abarth?
Αν δε κάνω λάθος πριν απο αρκετό καιρό είχα βρει ένα άρθρο που έλεγε πως κάτι τέτοιο θα γίνει το 2011.
Έστω και για facelift μήπως ακούγεται τίποτα?
-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!
Είχα μέρες να σας κάνω παρέα,μπαίνω σήμερα..και βλέπω έναν Παντελή με το τρίτο του ''πόδι''σηκωμένο για turbo.....!!!!
Μια αστραπή ειν' η ζωή
χαρά στον που προλάβει
να δει τη λάμψη πριν χαθεί
και πέσει το σκοτάδι!!
Αν συμφερει να παρεις ενα τουρμπο αυτο ειναι τπ 120αρι Fiat Grande Punto.Απο την μανα του σφυριλατα πιστονια και σηκωνει μεγαλο πειραγμα.Π.χ ο ηλεκτολογος του μηχανικου μου το εχει φτασει κοντα στα 200 αλογα περιπου και ακομα σηκωνει,επισης απο εμφανιση αν το δειτε ειναι τελειο.Καμια σχεση με τα Abarth!
πολύ power photoshop!!!
http://images.google.gr/imgres?imgur...JYjBsga67qCbBw
Μια αστραπή ειν' η ζωή
χαρά στον που προλάβει
να δει τη λάμψη πριν χαθεί
και πέσει το σκοτάδι!!