1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Προτιμώ να το κάνουν οι υπεύθυνοι και να μην κάνω του κεφαλιού μου...
Και μιλάω για το "ηθικό" εκτόπισμα κυρίως...![]()
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
τι εννοεις ηθικο εκτοπισμα?
δεν μπορω να σε πιασω ωρες ωρες!!
αρη αν ειναι σαν υπευθηνος που εισαι τωρα μηπως θα ητνα καλυτερο να προτεινεις εσυ καποια μελη?
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Συμφωνώ απόλυτα με τον απο πάνω!!!
"Pay to get in, pray to get out..."
Παρεξηγησατε τα πραγματα το ποια θα ειναι η θεση μου σε αυτο το θεμα!!!
τελος παντον θα τα πουμε απο κοντα αυτα....και εγω το γιαννη ψηφιζω!!!
γιαννη αλλαξε η σελιδα και δεν ιδοποιησαν να ξερω και ετσι τα παρατησα!!
οχι πως με τρελενε το κλιμα που εχουν αλλα αυτο ειναι μια αλλα ιστορια
κανονηστε για καφε για το θεμα του αρη κ το δικο μου!!
Α και παρτετο χαμπαρι ειναι καλοκαιρι και οι πιο πολυ πανε για μπανιο αρα αμα γινει παλι κυριακη 3 κ ο κουκος θα ειναι....καντετο μεσοβδομαδα λεω εγω τωραααααααααααα
ΜΑ ΑΣ'ΤΟ.. ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΑΓΑΠΗ ΖΗΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ.....ΤΑΡΑΞΙΑΣ
παιδια μερικα ατομα που τον τελευταια καιρο ειχαν φερει καποια εμποδια...ή εχουν πια απομακρινθει απο μονα τους...ή τους αναγκασαν οι καταστασεις που δημιουργησαν να απαμακρινθουν...
ολοι εμεις που συνεχιζουμε πια ειμαστε μια ομορφη και ενωμενη παρεα...
σας περιμενουμε οταν ειστε ετοιμοι...εχω στειλει στον arf (μεσω pm) την νεα διευθυνση του φορουμ
ολοι εμεις που συνεχιζουμε πια ειμαστε μια ομορφη και ενωμενη παρεα...
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες...πλεον
ΜΑ ΑΣ'ΤΟ.. ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΑΓΑΠΗ ΖΗΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ.....ΤΑΡΑΞΙΑΣ