τελικά περιμένουν για εγκατάσταση aftermarket 4+4 αισθητήρες και μικρή οθόνη
θα έβαζα κάμερα αλλά είναι νωρίς για κόψε ράψε...
![]()
Αισθητήρες Μαμά
Κάμερα πίσω
Αισθητήρες Aftermarket
τελικά περιμένουν για εγκατάσταση aftermarket 4+4 αισθητήρες και μικρή οθόνη
θα έβαζα κάμερα αλλά είναι νωρίς για κόψε ράψε...
![]()
Νομιζω παιδια οτι οι "μαμα"αιθητηρες μιλανε με το cun bus του stilo , και ειναι καλυτερα να τους βλεπει ο εγκεφαλος.
Ρωτησα στην Verla και μονο που δεν με βρισανε.
Για να με αποφυγουν μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξω και προφυλακτηρα.
Ξερει κανεις αν πραγματι ισχυει ?
Sotiris Stilo 1800cc 16V
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
αν δεν κανω λαθος τα μαμα ειναι ακριβως σαν τα αφτερ μαρκετ δηλαδη κουμπωνονται σε μια φισα απο τα πισω φωτα να παρουνε ρευμα οταν βαζεις οπισθεν ολοι οι προφυλακτηρες ειναι ετοιμη (τρυπημενη) απλως πρεπει να βγαλεις την πισω λωριδα και ειτε κοβεις τρυπες η αγοραζεις κομμενο.
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
Αfter market mpip mpip μπολις αγοραστικαν απο το internete!!
Πολύ χρήμα μου έφυγε και πάλι (38€ μαζί με το Φ.Π.Α. και παράδωση στο σπίτι μου)...
Το σέτ περιλαμβάνει 4 αισθητήρες αδιαβροχους, μαύρους και έτοιμους για βαφή αν θέλω, ενα μπίπ - μπίπ, μια κεντρική κονσολίτσα που ειναι philips, τις απαραίτητες καλωδιώσεις και ενα τριπανάκι για τις τρύπες..
Tι κάμερες και οθονίτσες και βλακίες...
Ενα μπίπ που σου σπάει τα νεύρα και όλα καλά... Αμάξι είναι.. Δεν είναι πύραυλος έτοιμος για εκτόξευση και θέλει την λεπτομέρια... Όποιος θέλει αγορά αυτό το σετ ας μηλήσει να του πώ τηλέφωνο..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stile : 05-11-08 στις 16:00
Drive Safe.... Drive Whit Style...
Καλησπέρα οικογένεια!
Με ενδιαφέρουν οι αισθητήρες..λεπτομέρειες???