Αισθητήρες Μαμά
Κάμερα πίσω
Αισθητήρες Aftermarket
Ταινία είναι μια χαρά....μπαμ μπαμ και μηδέν κόπος...και καλύπτεις και μεγαλύτερο εύρος...
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Επειδή μαζευτήκατε πολλοί, σας δίνω την διεύθυνση δημόσια.
Μπείτε μέσα και βρείτε ότι σας αρέσει..
Το φέρνουν στην πόρτα σας με ACS οπότε δεν χρειάζεται να πάτε Ελευσίνα
Συμαντικό!!
Θέλετε να ανεβάσω Φωτογραφίες πώς τους έβαλα και από πού τους πέρασα???
Οι Αισθητήρες που αγόρασα είναι από εδώ και είναι αυτοί ακριβώς
http://www.emmoni.gr/?co=products&ca...4&prod_id=1436
Τα έβαλα μόνος μου σήμερα... Είναι πανεύκολο γιατί όπως ξέρετε οι περισσότεροι οι τρύπες είναι ήδη στον προφυλακτήρα..
Μέσα στο σετ έχει και το τρυπανάκι που κάνεις τις τρύπες στο μαύρο πλαίσιο!
και όλα αυτά μόνο με 38€ (αγορά 35€ και μεταφορικά 3€)
Άντε και καλή τοποθέτηση..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stile : 09-11-08 στις 08:59
Drive Safe.... Drive Whit Style...
Πλήρες σετ με επεξεργαστή Philips, χωρίς display.
Με 4 αισθητήρες και απόσταση ανίχνευσης από 1,50m μέχρι 0,30m
Κατασκευαστής: MED
Διαθεσιμότητα: καθόλου στόκ
"Pay to get in, pray to get out..."
Έννοια σου και το κανόνισα...
Έστειλα email να κανονίσουν να φέρουν 5 κομμάτια για το club μας...
Από τρίτη θα είναι εκεί.
Αν θέλετε περισσότερα να κανονίσετε πόσοι θα είστε να σας φέρουν τα ανάλογα καθώς ήταν δύο στο στοκ και το ένα το πήρα εγώ και το άλλο ένας φίλος από εδώ..
Ο stile φροντίζει για όλους φίλε μου...
Εαν δεν έχει ο τύπος που είχαν πάρει τα παιδιά πριν κανα 1,5 χρόνο αυτά που ήταν με ταινία, τότε 1 κομμάτι από τα 5 το κρατάω εγώ.
Από όλους όσους είχατε πάρει με εκείνο το Group buy, σας βγήκε καλό το σύστημα? Δώστε κανένα τηλέφωνο του αντιπροσώπου...
Ειλικρινά, δεν μου αρέσει να βλέπω προφυλακτήρες με "ματάκια" από parking sensors...
"Pay to get in, pray to get out..."
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stile : 09-11-08 στις 21:05
Και να κοπεί η ταινία πας και πέρνεις απο ένα χρωματοπωλείο και βάζεις όση θέλεις και όπου θέλεις...(άσε που δεν κόβετε αν δεν την πειράξει ανθρώπινο χέρι....)
Τα λεφτά τα ίδια είναι σχεδόν, απλά η διαφορά είναι σε 2 σημεία:
1. Το αισθητικό λόγω του ότι με την ταινία δεν φαίνεται τίποτα ενώ με το άλλο φαίνονται 4 σημαδάκια
2. Η ταινία καλύπτει μεγαλύτερο εύρος γωνίας μιας και την βάζεις εσύ όση θες...
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...