Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: Οι κανόνες του site......

Hybrid View

Banned
    Rides
    0
    Chats
    0

Exclamation Οι κανόνες του site......

Συνχωρεστε με.. μια φορα έβαλα μια αγγελία και δεν θα ξανα γίνει... δεν τον διάβασα στο πωλείτε τον κανόνα που έχετε βάλει πως πανω απο 30 μηνύματα μπορούμε να βάλουμε αγγελία αλλα βρε παιδιά έλεος!! Λέτε να έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να πουλίσω το κινητό μου στο stilo club? δεν το νομιζω.. ενταξει τους κανονες τους βαζετε εσείς και εμεις ακολουθούμε αλλα ας είμαστε λίγο χαλαροί με καποιους απο αυτούς.. άλλωστε οι κανόνες φτιάχνοντε για να βελτιώνοντε... αλλιώς πάρτε ένα stilo και αφήστε το μαμά...
    Ο κατασκευαστής λέει μην το πειράξεις αλλα οι βελτιωτές μας λένε άλλα και εμείς κάνουμε ακόμα περισσότερα...

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε...

Λιγο cool γενικά....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη glykoylis : 20-09-08 στις 02:43

Fiatakias Το avatar του χρήστη PascM
    Περιοχή
    Amsterdam
    Chats
    16

Απάντηση: Οι κανόνες του site......

cool είμαστε...όσο παραμένεις μαζί μας θα καταλάβεις οτι καποιοι κανόνες έχουν σοβαρό λόγο ύπαρξης...κυρίως στο ανώνυμο internet!!!
    GOZEN HOST LLC Your Hosting Partner Of Choice!
    15+ Years in Business!!

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

δυστυχως για να ειμαστε σωστοι και σε αλλα ατομα που βαλανε αγγελια χωρις να προυποθετουνε τα μηνηματα που ποσταρανε, δεν μπορουμε να κανουμε διακρισεις. Οι κανονες μπηκανε για να γινει πιο σωστα δουλεια στο φορουμ. Εχουμε γυρω στα 5-6 ατομα καθε μηνα που μπαινουνε να ποσταρουνε αγγελια. Δεν σε κατηγορουμε οτι μπηκες για αυτον τον λογο αλλα για να ειμαστε σωστοι δεν θα μπορεσεις να ποσταρεις αγγελια για την ωρα.

Eπισης εκτος απο το ποστ με τους ορους στην κατηγορια αγγελιων εβαλα και ποστ που λεει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!!! αλλα κανεις δεν δινει σημασια.
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Banned
    Chats
    0

Exclamation Απάντηση: Οι κανόνες του site......

Stilatos, φίλε και administrator.
    Eίμαι μέλος όπως και εσύ σε χιλιάδες site που έχουν να κάνουν με μουσική, ταινίες, βίντεο, αμάξια, πωλήσεις, εργασία και άλλα άπειρα πράγματα και είναι η πρώτη φορά που μου απαγορεύουν να κάνω κάτι π.χ. να κάνω post η ακόμα να γράψω υποχρεωτικά με ελληνικά και ένα σορό απο κανόνες που δεν ξέρω τελικά που οφελούν σε ένα club αυτοκινήτου. Όχι οτι κρήνω κάτι που δημιουργήσατε με τόσο κόπο και πραγματικά είναι υπέροχο, λάθος. Αντίθετα, καλά κάνετε και ζητάτε απο τα μέλοι σας να κάνουν ότι θέλετε απλα, θα μπορούσατε να κανατε κάτι άλλο απο το να περιορίζετε τους χρήστες να κανουν αυτό που θέλετε εσείς γιατι εσείς το θεωρείτε σωστο... ας πουμε θα μπορούστε να κανετε κάποια θέματα prive και να μπορουν να τα δουν μόνο όσοι χρήστες θα ξεπεράσουν τα 30 μηνύματα αφού θα τους λέτε πρώτα οτι μετά τα 30 μηνύματα θα περνάνε στο full axces section καθώς θα βρείσκονταν σε μια περίοδο γνωριμίας η κάτι τέτοιο...
    Αυτή είναι η σκέψη μου και την οποία πρωτείνω καθώς δεν το λεω κακοπροαίρετα αλλά απλά θέλω να βλέπω γενικά τα πράγματα να βελτιώνοντε γήρο μου και να μην μένουν στασιμα!!
    Αυτά....
    Ελπίζω να μην περνάω απαρατήρητος καθώς με αφορμή την "παρανομια μου" έκανα αυτο το post. Μακάρι να σκεφτήτε αυτα που γράφω η απλούστερα να τα προσπεράσετε.. οτι και αν κάνετε πάντως, εύχομαι να έχετε ανοιχτα μυαλά και να δέχεστε την κουβέντα καποιου νέου μέλους που στο φινάλε δεν έχω και να κερδίσω τίποτα.... απλα.... Αγαπάω το stilo!! κακό είναι???
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη glykoylis : 20-09-08 στις 02:40

Fiatakias Το avatar του χρήστη PascM
    Περιοχή
    Amsterdam
    Chats
    16

Προφανώς δεν έχεις δει οτι υπάρχει section για τα επίσημα μέλη του club.
    GOZEN HOST LLC Your Hosting Partner Of Choice!
    15+ Years in Business!!

Petros e cosi brutale! Το avatar του χρήστη ioannidis
    Περιοχή
    600χλμ Νότια της Θεσσαλονίκης
    Chats
    0

Γλυκούλι δεν είναι κάτι προσωπικό. Μην παρεξηγείς τα πράγματα. Όλα γίνονται για ένα λόγο.

Και εξηγώ...

Έρχεται καλή ώρα σαν και σένα ένα νέο μέλος στο club για να δει τι έχει γραφτεί για το αμάξι του. Έστω ότι εσύ έχεις ένα πρόβλημα (κούφια η ώρα) με τον αισθητήρα του αερόσακου.
    Ποια είναι η πιο σωστή κίνηση; Πάς Αναζήτηση και γράφεις: "Πρόβλημα με αισθητήρα βάρους". Σωστά;

Αν μέχρι την ώρα που μπήκες εσύ υπήρχαν 30 ενεργά μέλη που ο καθένας έγραφε με τον δικό του τρόπο (ο ένας greenglish, ο άλλος κεφαλαία, το τρίτος με συντομογρφίες, κλπ) πως θα έβρισκες εσύ τα απότελέσματα;

Για αυτό το λόγο καθιερώνεται σε αρκετά forums (δεν μιλάω μόνο για εδώ) μια ενιαία μορφή έκφρασης και γραφής. Αφ' ενός για την ομοιόμορφη εικόνα του site και αφ' εταίρου για την πιο έυκολη ανάγνωση από τους επισκέπτες-μέλη.

Και ναι υπήρχαν και υπάρχουν μέλη που κάνουν εγγραφή μονο για αγγελίες. Απλά δεν είμαστε Αγγελιοχώρος. Εδώ πέρασε άτομο (δεν θυμάμαι όνομα) που πήρε σβάρνα ότι υπήρχε στο Fun Time Section και κολούσε στο τέλος "χαχαχαχαχα" για να συμπληρώσει 30 μηνύματα. Μόλις τα συμπλήρωσε πήγε και έκανε απόπειρα για αγγελία. Έφαγε πόρτα.

Μην το πέρνεις προσωπικά πάντως. Κανείς δεν έχει τίποτα απέναντι σε κανέναν. Νέο ή παλιο.

Καλημέρα σας!
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
    Ambition bites the nails of success

Banned
    Chats
    0

Exclamation Απάντηση: Οι κανόνες του site......

Ioannidi εισαι σαφέστατος... κατάλαβα τι συμβαίνει.. Υπάρχει προϊγουμενο και δεν το γνώριζα (μαθαίνουμε απο τα λάθη μας!) αν είναι έτσι τοτε φαίνεται να ενδιαφέρεστε για την δουλειά σας και να μην "βαριέστε" να ασχοληθείτε με το site και να επεμβένετε όπου χρειαστεί και διακρίνω και άμεση ανταπόκρηση.... Την Τετάρτη θα έχω την ευκαιρία να σας γνωρίσω και να τα πουμε απο κοντά στο Σ.Ε.Φ οσοι έχετε την ευκαιρία να μένετε Αθήνα και όσοι φυσικά έρθετε στο κάλεσμα των παιδιών που το οργανώνουν....
    Πολύ καλημέρα σας!!!

Ο ΤΡΕΛΟΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΟΥ CLUB!!! Το avatar του χρήστη paidaros
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Chats
    0

παντως ειναι καλο να διαβαζουμε τους κανονες!
    επισης προτου ποσταρουμε κατι να ψαχνουμε μηπως εχει ξαναδημοσιευτει το ιδιο πραγμα!
    αυτο γινετε μεσω της αναζητησης που υπαρχει επανω στην ιστοσελιδα!
    παντως μπραβο σου που ζητας και συγνωμη!
    1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]

Το avatar του χρήστη MiKe_KaVaLa
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Chats
    0

Να πω κι εγω,εχω δει πολλα μελοι (και παλια μελοι) να γραφουν συνεχεια με αγγλικους χαρακτηρες και δεν θα πω ονοματα τους,τους ξερεται....

Για αυτους εχετε να πειτε κατι που παραβιαζουν τον κανονα?

Γιατι αν ειναι να τους εφαρμοζουμε,να τους εφαρμαζουμε τουλαχιστον
    ολοι μας και κανενας να μην θεωρειτε εξαιρεση!

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο maik_kavala Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω κι εγω,εχω δει πολλα μελοι (και παλια μελοι) να γραφουν συνεχεια με αγγλικους χαρακτηρες και δεν θα πω ονοματα τους,τους ξερεται....

Για αυτους εχετε να πειτε κατι που παραβιαζουν τον κανονα?

Γιατι αν ειναι να τους εφαρμοζουμε,να τους εφαρμαζουμε τουλαχιστον
    ολοι μας και κανενας να μην θεωρειτε εξαιρεση!
    Οι κανονες εφαρμοζονται απο ολους.Ωστοσο εχει τυχει παιδια τα οποια βρισκονται σε αλλο υπολογιστη η ακομα και εκτος Ελλαδος να αναγκαστουν μια φορα να γραψουν με greeklish.Αυτο δε σημαινει οτι υπαρχει καποια χαριστικη διαθεση με βαση την παλαιοτητα των μελων.Απλα δικαιολογειται μεχρι ενα βαθμο.Απο κει και περα αν εχεις παρατηρησει κατι στειλε μου πμ.
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Παρόμοια Θέματα

1. Το Site στο burnout
    By Stile in forum Γενικά
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-08, 12:02

Δικαιώματα - Επιλογές