Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: Lambo ανωτερο απο ενα GTR 35

Lambo ανωτερο απο ενα GTR 35

δειτε το συγκρητικο και μετα θα δειτε οτι οι Ιαπωνες δε φτιαξανε κανενα θεικο αμαξακι τι στιγμη που οι Ιταλοι απλα φτιαχνουνε εργαλεια επιδωσεων τοσο σε αντοχη οσο και σε εμφανηση
    http://www.youtube.com/watch?v=9lbhx...eature=related
    Fiat Stilo Abarth 2,6 20v
    03-11-2001 προκαταβολη παραγγελιας
    ισως ο ποιο παλιος ολων ........κι ομως ειμαι ακομη εδω.....

Το avatar του χρήστη dimos47ki7
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

Απάντηση: Lambo ανωτερο απο ενα GTR 35

εγω θα ηθελα να ξαναδεις το σημειο που λεει "η gallardo ειναι 3 φορες ακριβοτερη"....
    εκει βρισκεται η επιτυχια του gtr. δεν ειπε κανεις οτι το gtr ειναι το αμαξι που θα ξεφτυλισει τα παντα. αλλα, για τα λεφτα του, για το βαρος του, και για ολα τα υπολοιπα που προσφερει συγκρτικα με αλλα supercars (μπορεις να κινηθεις ανετα με την gallardo μεσα στην πολη?) ειναι καταπληκτικο.

ααα, και φυσικα η συγκεκριμενη ηταν η superleggera, ειδικη εκδοση, πολυ ακριβοτερη απο την κανονικη, και 400 κιλα ελαφρυτερη απο το gtr.

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

αντε καλα παω πασο
    αλλα να ξερεις οτι και να το ελαφρωσουνε και να το φτιαξουνε να στοιχειζει οσο και η lambo παλι πισω θα ηταν πιστευω.

Το avatar του χρήστη dimos47ki7
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

δλδ απο αυτο το βιντεο εσυ πιστευεις οτι η διαφορα χρονου ειναι αναλογη της διαφορας δυναμης και βαρους?
    αν το gtr ηταν 400 κιλα ελαφρυτερο, μαλλον θα εκανε 2-3 δευτερολεπτα ταχυτερο χρονο σε σχεση με την lambo.

ενω τωρα η lambo ηταν μερικα δεκατακια ταχυτερη σε χρονο, ενω η προσπεραση στον τελευταιο γυρο ηταν εμφανεστατα σκηνοθετημενη για το εφε και την ιστορια. το gtr εκανε αριστερα στην πρωτη στροφη και η lambo χωθηκε.

οσο για το σλαλομ, πραγματικα περιμενα το gtr να πατωσει λογω βαρους, αλλα τελικα ηταν 1-2 δεκατα πισω απο την lambo και πολυ μπροστα απο τα αλλα

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο παντελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    δειτε το συγκρητικο και μετα θα δειτε οτι οι Ιαπωνες δε φτιαξανε κανενα θεικο αμαξακι τι στιγμη που οι Ιταλοι απλα φτιαχνουνε εργαλεια επιδωσεων τοσο σε αντοχη οσο και σε εμφανηση
    http://www.youtube.com/watch?v=9lbhx...eature=related
    Παντελή δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η Lambo πλέον είναι εντελώς Γερμανική και ανήκει στην Audi. Ειδικότερα έχει πάψει να είναι Ιταλική από το 1994 όταν ανέλαβαν οι Ινδονήσιοι. Μάλιστα και πριν από αυτούς από το 1987 αν θυμάμαι καλά ήταν στα χέρια της Chrysler αλλά οι Αμερικάνοι είχαν κρατήσει όλους τους Ιταλούς της εταιρίας. Ουσιαστικά το τελευταίο καθαρά Ιταλικό μοντέλο ήταν η Diablo παρότι φτιάχτηκε όταν την Lambo την είχαν οι Αμερικάνοι. Από το 1999 είναι πλήρως Γερμανική και το μόνο που της έχει μείνει από της ένδοξες εποχές που έβγαζε την Miura είναι το όνομα και ο Ταύρος.

To GTR είναι ένα τρομερό αμάξι για τα λεφτά που έχει και ας έχει της παναγιάς τα μάτια πάνω από ηλεκτρονικά. Στα λεφτά μίας M3 (άντε λίγο παραπάνω) παίρνεις ένα αμάξι που χτυπάει στα ίσια όλα τα "μεγάλα". Μπορεί να έχω φοβερές αμφιβολίες ότι έχει κάνει τον χρόνο που λένε στον Nurbugring (αυτό είναι άλλη ιστορία και σηκώνει πολύ κουβέντα) και το εσωτερικό του να είναι τυπικά Γιαπωνέζικο (δηλαδή χωρίς έμπνευση και στύλ) αλλά παρόλα αυτά είναι ένα πάρα πολύ καλό αμάξι που λόγω των ηλεκτρονικών του μπορεί να κάνει μάγκα τον οποιοδήποτε και να ξεφτιλίσει οποιοδήποτε supercar κυκλοφορεί αν ο οδηγός του άλλου το υποτιμήσει. Οι επιδόσεις του είναι επαναλαμβανόμενα και εκνευριστικά σταθερές από τα λίγα άρθρα και videos που έχω διαβάσει και δει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη face : 05-01-10 στις 10:02
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Το avatar του χρήστη tzagarakis
    Περιοχή
    Heraklion, Greece, Greece
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο face Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντελή δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η Lambo πλέον είναι εντελώς Γερμανική και ανήκει στην Audi. Ειδικότερα έχει πάψει να είναι Ιταλική από το 1994 όταν ανέλαβαν οι Ινδονήσιοι. Μάλιστα και πριν από αυτούς από το 1987 αν θυμάμαι καλά ήταν στα χέρια της Chrysler αλλά οι Αμερικάνοι είχαν κρατήσει όλους τους Ιταλούς της εταιρίας. Ουσιαστικά το τελευταίο καθαρά Ιταλικό μοντέλο ήταν η Diablo παρότι φτιάχτηκε όταν την Lambo την είχαν οι Αμερικάνοι. Από το 1999 είναι πλήρως Γερμανική και το μόνο που της έχει μείνει από της ένδοξες εποχές που έβγαζε την Miura είναι το όνομα και ο Ταύρος.

To GTR είναι ένα τρομερό αμάξι για τα λεφτά που έχει και ας έχει της παναγιάς τα μάτια πάνω από ηλεκτρονικά. Στα λεφτά μίας M3 (άντε λίγο παραπάνω) παίρνεις ένα αμάξι που χτυπάει στα ίσια όλα τα "μεγάλα". Μπορεί να έχω φοβερές αμφιβολίες ότι έχει κάνει τον χρόνο που λένε στον Nurbugring (αυτό είναι άλλη ιστορία και σηκώνει πολύ κουβέντα) και το εσωτερικό του να είναι τυπικά Γιαπωνέζικο (δηλαδή χωρίς έμπνευση και στύλ) αλλά παρόλα αυτά είναι ένα πάρα πολύ καλό αμάξι που λόγω των ηλεκτρονικών του μπορεί να κάνει μάγκα τον οποιοδήποτε και να ξεφτιλίσει οποιοδήποτε supercar κυκλοφορεί αν ο οδηγός του άλλου το υποτιμήσει. Οι επιδόσεις του είναι επαναλαμβανόμενα και εκνευριστικά σταθερές από τα λίγα άρθρα και videos που έχω διαβάσει και δει.
    Συμφωνώ απόλυτα....και γουστάρω όταν θα ξετρυπιέται καμία lampo ή porche ή και ferrari θα βλέπουν το ταπεινό σηματάκι της nissan
    και θα νοιώθουν και λίγο γρ...οι για τα πολύ περισσότερα λαλα που θα έχουν δώσει!!!!!
    Αλλά καλά αυτοί τα χουν και δε τρέχει και τίποτα αλλά αυτοί που παίρνουν m3 με τα ίδια λεφτά σχεδόν είναι για ''λύπηση'' αν μπορείς να το πειςι έτσι!!!
    Μια αστραπή ειν' η ζωή
    χαρά στον που προλάβει
    να δει τη λάμψη πριν χαθεί
    και πέσει το σκοτάδι!!

Ο Junior του Club Το avatar του χρήστη ammoulianiotis
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ
    Chats
    0

Μακαρι να ειχαμε λεφτα να παρουμε και Lampo και GTR.
    Προσωπικα θα χτυπουσα το GTR, ενταξει με τους Ιταλους καλα περναμε (εχουμε το Stilo), ας γνωρισουμε και κανενα ακομα λαο (εστω και απο τη θεση του οδηγου)

Μ'αρεσει περισσοτερο σαν design απο τη Lampo που ειναι σαν ενα κουτακι με ροδες, τι κουτακι δηλαδη, go cart εινα!
    Τις επιδοσεις δεν τις κοιταω καν γιατι στην Ελλαδα ειμαστε και απο ενα σημειο και μετα τα αλογα που βγαζουν αυτα τα αυτοκινητα ειναι αχρηστα γιατι δεν εχεις που να τα βγαλεις βολτα. Καθε 2 μετρα και κοπανας σε λακουβα!
    Απο κει και περα πιστευω οτι οπως προαναφερθηκε το GTR ειναι ευκολοτερο στην οδηγηση, αφηστε που εχω την εντυπωση οτι εχει και πισω θεσεις που χωραει να κατσει ενα ατομο, εστω και μικροσωμο!

Anyway, οτι και να λεμε ειναι λογια του αερα, αν δεν εχεις τα ευρω να τα παρεις...
    Σοφοκλης, Απριλιος 2005
    1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
    Ο Junior του Club ειναι εδω!

Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
    "Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
    "Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"

Για την ασφαλεια σας

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

ενα τετοιο θελω με σηματακη μονο Fiat

Petros e cosi brutale! Το avatar του χρήστη ioannidis
    Περιοχή
    600χλμ Νότια της Θεσσαλονίκης
    Chats
    0

Τι έπαθε το κακόμοιρο και ουρλιάζει;;;;

Και κάτι σαν φυσητήρια ακούστηκαν στην αρχή Παντελή...
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
    Ambition bites the nails of success

Παρόμοια Θέματα

1. lambo Vs RS6
    By παντελης in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-10, 11:53

Δικαιώματα - Επιλογές