Να ρωτήσω...έχω βρει ένα τροπέτο σε απίστευτη τιμή με μεταφορικά, θα πρέπει σε αυτή την τιμή να υπολογίσω και τελωνείο? Μπάμπη, Παντελή εσείς πληρώσατε τελωνείο?
Να ρωτήσω...έχω βρει ένα τροπέτο σε απίστευτη τιμή με μεταφορικά, θα πρέπει σε αυτή την τιμή να υπολογίσω και τελωνείο? Μπάμπη, Παντελή εσείς πληρώσατε τελωνείο?
the party is here...
"Ακούω νταούλια...έχει κανένα γάμο εδώ κοντά??"
paidaros: τι κανετε?
Sn7per: Σφιγγομαστε και κλανουμε !
τι τροπετο βρηκες?
Ένα γιαπωνέζικο.
the party is here...
Νομίζω ότι και ολόκληρο αυτοκίνητο να φέρεις, προκειμένου να μην το χρησιμοποιήσεις αλλά να το πάρεις μόνο για ανταλλακτικά, σου κόβουν κολώνα για να είναι "άχρηστο" και να μην χρειαστεί να πληρώσεις τελωνείο.
Εδώ μαντράδες με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, φέρνουν συνέχεια από έξω. Δεν το κόβω να πληρώνουν κάθε φορά τελωνεία.
Αλλά και πάλι υποθέσεις κάνω έτσι;
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
οταν φερνεις απο εξω, πληρωνεις τελωνειο, αλλα προφανως για τροπετο, πληρωνεις πολυ λιγοτερα απο οτι για ενα ολοκληρο αμαξι...
Ε..γμτ...για τα φανάρια την πρώτη φορά δεν πλήρωσα τπτ...την δεύτερη φορά πλήρωσα 47E τελωνείο..αρα μου φαίνεται και εκεί οτι νά ναι είναι.Την μία φορά δεν πλήρωσα ενώ την δεύτερη φορά για το ίδιο πράγμα πλήρωσα 47Ε. Έχουμε κανένα τήλ να πάρω να ρωτήσω? Πάντως να μου στείλουν το τροπέτο σαν δώρο για να μην πληρώσω όπως στο ebay αποκλείεται ε? χαχαχααχ:P
the party is here...
Και ναι.....28 και σήμερα!!!
the party is here...