Προς τους διαχειριστες. Μηπως πρεπει να βγουν τα χριστουγεννιατικα απο την αρχικη σελιδα? Πλησιαζει το Πασχα.
Προς τους διαχειριστες. Μηπως πρεπει να βγουν τα χριστουγεννιατικα απο την αρχικη σελιδα? Πλησιαζει το Πασχα.
Έχεις δίκιο....αλλά λόγω δουλειάς έχω μείνει σε όλα πίσω....θα κοιτάξω να τα βγάλω σήμερα γιατί έχω καταντίσει σαν την διαφήμιση του jumbo με το κουραμπιέ στο στόμα να τσικνίζω...
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Μήπως να έβαζες με την μία τον οβελία...
Μην σε ενοχλούμε ξανά, για αυτό στο λέω!
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
παιδια εγω λεω απο δευτερα να βαλετε καμια φωτο απο την εκδρομη
Εγώ λέω να σηκώσεις τον κ*** σου και να έρθεις να βγάλεις φωτό!
Άντε!
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
αστο μιχαλη το σκεφτικα και εγω να ερθω μονος μου....αλλα δεν λεει ρε φιλε....
Ολα καλα παιδια. Καλη τσικνοπεμπτη!!!!