Σελίδα 1 από 4 1 2 3 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: KTM LC4 640 tuning

Hybrid View

KTM LC4 640 tuning

ηθελα να βελτιωσω το μηχανακι μου και βρηκα ενα βελτιωμενο ιδιο απο Λαρισα και το δοκιμασα παλι σε Supermoto αλλα δεν ειχε αυτο που πραγματικα ψαχνω .το δικο μου εχει 57 ιππους και ειναι σχετικα καλο το βελτιωμενο ειχε 84 αλογα και ειχε πολυ ιδιορυθμο δουλεμα .
    ειχε χασει απο τα χαμηλα μεχρι και λιγο πανω απο τις μεσεες στροφες τη ροπη του αλλα απο εκει και στο τερμα προσευχη στο θεο. ομως ενα τετοιο δουλεμα δε μου αρεσει δεδομενου οτι θελω ελαστηκο μοτερ γιατι απο πεταλο σε πεταλο δεν μπορεις να περιμενεις ποτε θα ποιασεις 7000 για να φιγει και οταν παρει τα ποδια του για τα καλα να πρεπει να το κοψεις ενω ενα μοτερ μαμα με βελτιωση πρωτου σταδιου (διλ. εξατμηση-φιλτρο-ζιγκλερ)θα δωσει περιπου 63-64 αλογακια δινωντας σε ολο το φασμα λιγο ροπη και χωρις να αλαζει τη μορφη της αποδωσεις του μοτερ.
    σε δευτερη φαση και ποιο βασηκη θα βαλω το μπροστηνο συστημα απο το LC8 990 που εχει 2 δυσκοφρενα και δυο τετραπιστονες δαγκανες και μιας και μαθενω τελευταια να κανω ENDO εχω καταφερει να διανησω λιγο λιγοτερο απο 2 μετρα.
    ισως να το φερω Σερρες καποια στιγμη το καλοκαιρι που μας ερχεται και να δοκιμασω οτι δεν επιτρεπεται εδω εξω.
    Fiat Stilo Abarth 2,6 20v
    03-11-2001 προκαταβολη παραγγελιας
    ισως ο ποιο παλιος ολων ........κι ομως ειμαι ακομη εδω.....

Members 2009 Το avatar του χρήστη Stilo make style
    Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Chats
    0

Απάντηση: KTM LC4 640 tuning

Επίσης πέρα από το ζιγκλέρομα μπορείς να αλλάξεις τελείως και να βάλεις Keihn ή Mikuni μπορείς να βάλεις 2 διπλά (εκεί να δεις άκαυστη)
    Μετά πάμε σε κατέβασμα καπάκια και άλλα τέτοια ωραία όρεξη να υπάρχει …..
    Υ.Γ Άποψη μου δεν αξίζει να φτιάχνεις μονοκύλινδρες ή δυκύλινδρες μηχανές είναι αρκέτα τα μειονεκτήματα τους έναντι των 4 κυλίνδρων
    Πάντος για τις Σέρρες φέρτο να έρθω και εγώ με ένα ZX10R turbo ενός φίλου να δούνε σόου
    Tίποτε δεν χαρίζεται….. όλα κερδίζονται μόνο όταν τα διεκδικούμε και τα θέλουμε αληθινά!!

Το avatar του χρήστη Stilo_Rodos
    Περιοχή
    Rhodοs
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stilo make style Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης πέρα από το ζιγκλέρομα μπορείς να αλλάξεις τελείως και να βάλεις Keihn ή Mikuni μπορείς να βάλεις 2 διπλά (εκεί να δεις άκαυστη)
    Μετά πάμε σε κατέβασμα καπάκια και άλλα τέτοια ωραία όρεξη να υπάρχει …..
    Υ.Γ Άποψη μου δεν αξίζει να φτιάχνεις μονοκύλινδρες ή δυκύλινδρες μηχανές είναι αρκέτα τα μειονεκτήματα τους έναντι των 4 κυλίνδρων
    Πάντος για τις Σέρρες φέρτο να έρθω και εγώ με ένα ZX10R turbo ενός φίλου να δούνε σόου
    εχω ενα kawasaki er6-n 2008. με 500ε το εχω πανω απο 84ps απο 73. σκοτωνει ακομα και το z750 μεχρι τα 220χλμ. τα δυκυλιδρα υπερτερουν διοτι εχουν δηναμη χαμιλα και πολυ μεσαια εναντι τον 4 κυλινδρων που σκοτονουν μονο ψιλα. Δεν είναι τα αλογα αλλά η ροπη που εχουν τα δυκυλιδρα- μονοκυλιδρα, ειχα Daytona 1200 αλλα ποιο πολυ το kawa ευχαριστιεμαι. παντελη ειναι πολυ καλο το κτμ σου, μην το πειραξεις
    Spiros.
    1.6 Dynamic 6 Speed L Edition, Color Briland Orange 5 PEARL

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Chats
    0

Ανάλογος γιατί το θες τα δικύλινδρα και μονοκύλινδρα δεν αμφιβάλω από φανάρι σε φανάρι σκοτώνουν αλλά για κατέβα μια Αθήνα-Καλαμάτα ή κάνε μια Αθήνα –Θεσσαλονίκη….Θα έχω φτάσει 2 ώρες πριν και θα πίνω τον Frappe μου βέβαια για την Ρόδο που μένεις το ER6 είναι απλά ιδανικό ( έμενα 5 χρόνια ) φίλε. Παντελή πούλα τα όλα και πάρε ένα ZX10R κάτω και turbo για να νιώσεις χαρά
    Tίποτε δεν χαρίζεται….. όλα κερδίζονται μόνο όταν τα διεκδικούμε και τα θέλουμε αληθινά!!

Περιοχή
    Rhodοs
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stilo make style Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανάλογος γιατί το θες τα δικύλινδρα και μονοκύλινδρα δεν αμφιβάλω από φανάρι σε φανάρι σκοτώνουν αλλά για κατέβα μια Αθήνα-Καλαμάτα ή κάνε μια Αθήνα –Θεσσαλονίκη….Θα έχω φτάσει 2 ώρες πριν και θα πίνω τον Frappe μου βέβαια για την Ρόδο που μένεις το ER6 είναι απλά ιδανικό ( έμενα 5 χρόνια ) φίλε. Παντελή πούλα τα όλα και πάρε ένα ZX10R κάτω και turbo για να νιώσεις χαρά
    οντως ηθελα κατι ποιο liteγια ροδο διοτι το 1200 δεν εκανε. αλλα και αυτο σε πορια που εκανα προς τα εξω, 180 190 200 με δυο ατομα πολυ ανετα χωρεις ζωρι σκοτονει παντως στα μπαμ
    Spiros.

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

φιλε το KTM δεν το πουλαω γιατι ειναι φονιας μεσα στο Βολο και πανω στο Πηλιο(βουνο) ομως στα σχεδια μου για του χρονου το καλοκαιρακι επιδι εχω φουσκωτο σκαφακι και λεω να το αλλαξω με ενα μεγαλητερο αν δεν μου κατσει καλη ευκαιρια τοτε θα παρω τη DUCATY 1098 S οπωσδιποτε σε κοκκινο με πολυ ανθρακονιμα.
    ομως για να εχεις τετοιο θηριο στα χερια σου μεσα στο αυτοκινητο θα βαριεσε ε?

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

παρτε μια ιδεα για το τι ενωω και πεστε μου αν αξιζει?
    http://www.youtube.com/watch?v=oaNVmDvEEJo

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Chats
    0

To όνειρο μου είναι αυτή η μηχανή και η ΜVAgusta F4 ( με πιστόνια Ferrari η MVAgusta )

Περιοχή
    Rhodοs
    Chats
    0

θα επερνα το ZX10R αντι το DUCATY 1098 S διοτι ποιο αξιοπιστο και ποιο στρωτο δουλεμα χωρεις τους μεγαλους τρανταχμους που εχει το ducati.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stilo_Rodos : 13-10-08 στις 00:04
    Spiros.

Το avatar του χρήστη stilo-hraklis
    Περιοχή
    ακρως απορρητο
    Chats
    0

παντελη το δικο σου φοραει τα fcr πανω???αν οχι γιατι δεν το δοκιμαζεις???
    To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......

Παρόμοια Θέματα

1. Stilo Tuning
    By Karateka in forum Γενικά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-05, 12:16

Δικαιώματα - Επιλογές