ηθελα να βελτιωσω το μηχανακι μου και βρηκα ενα βελτιωμενο ιδιο απο Λαρισα και το δοκιμασα παλι σε Supermoto αλλα δεν ειχε αυτο που πραγματικα ψαχνω .το δικο μου εχει 57 ιππους και ειναι σχετικα καλο το βελτιωμενο ειχε 84 αλογα και ειχε πολυ ιδιορυθμο δουλεμα .
ειχε χασει απο τα χαμηλα μεχρι και λιγο πανω απο τις μεσεες στροφες τη ροπη του αλλα απο εκει και στο τερμα προσευχη στο θεο. ομως ενα τετοιο δουλεμα δε μου αρεσει δεδομενου οτι θελω ελαστηκο μοτερ γιατι απο πεταλο σε πεταλο δεν μπορεις να περιμενεις ποτε θα ποιασεις 7000 για να φιγει και οταν παρει τα ποδια του για τα καλα να πρεπει να το κοψεις ενω ενα μοτερ μαμα με βελτιωση πρωτου σταδιου (διλ. εξατμηση-φιλτρο-ζιγκλερ)θα δωσει περιπου 63-64 αλογακια δινωντας σε ολο το φασμα λιγο ροπη και χωρις να αλαζει τη μορφη της αποδωσεις του μοτερ.
σε δευτερη φαση και ποιο βασηκη θα βαλω το μπροστηνο συστημα απο το LC8 990 που εχει 2 δυσκοφρενα και δυο τετραπιστονες δαγκανες και μιας και μαθενω τελευταια να κανω ENDO εχω καταφερει να διανησω λιγο λιγοτερο απο 2 μετρα.
ισως να το φερω Σερρες καποια στιγμη το καλοκαιρι που μας ερχεται και να δοκιμασω οτι δεν επιτρεπεται εδω εξω.