Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε αποχαυνωμένοι στα δελτία ειδήσεων τις εξελίξεις στο "Μακεδονικό", το οποίο παρουσιάζεται σαν μία απλή είδηση γενικού και αόριστου ενδιαφέροντος.
:shock: ΚΑΛΑ, ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; :shock:
Προσπαθώ, προσωπικά, να ηρεμήσω όλο το Σαββατοκύριακο μ' αυτά που βλέπω και διαβάζω, αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω...
Επίσημα, ώς Ελληνικό κράτος, αποδεχόμαστε το σχέδιο Νίμιτς, το οποίο καλεί να αποδεχτούμε και οι 2 πλευρές την FYROM με το το όνομα: "Republica Makedonja - Skopie" αμετάφραστο και οριστικό! Όπως επίσης προβλέπεται στο σχέδιο, να απαγορευτεί διεθνώς από εδώ και τώρα να χρησιμοποιούμε (και οι 2 πλευρές) την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Το τρελλό και παράλληλα παλαβό είναι ότι αποδεχόμαστε αυτό το σχέδιο με "βαριά καρδιά" και τώρα εμείς οι έξυπνοι "ρίχνουμε" το μπαλάκι στην Σκοπιανική πλευρά να αποδεχθεί το σχέδιο, ώστε τώρα αυτοί να έχουν την πίεση της διεθνής κοινότητας... :shock: Τόση εξυπνάδα μας περισσεύει και την έχουμε παράγει ως είδος προς εξαγωγή!!!
Το επόμενο σοκ είναι ότι οι Σκοπιανοί ΔΕΝ αποδέχονται το σχέδιο, γιατί εμμένουν στην υιοθέτηση της συνταγματικής τους ονομασίας, η οποία είναι "Δημοκρατία της Μακεδονίας"!!! :shock:
Τέτοιοι Μαλ...ες είμαστε που μας χορεύουν και οι Σκοπιανοί!!!
:arrow: Είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία αποσκοπούν να μπουν μελλοντικά και οι Σκοπιανοί...
:arrow: Είμαστε στο ΝΑΤΟ, στο οποίο αποσκοπούν να μπουν οι Σκοπιανοί...
:arrow: Είμαστε η χώρα από την οποία εξαρτούν την ύπαρξή τους κατά 80%...
Κι εμείς... ΟΙ Μ...ΕΣ αποδεχόμαστε να ονομαστεί η νεοσύστατη και ασταθής FYROM "Republica Makedonja-Skopje"!!! :shock: :shock: :shock:
Δηλαδή είναι τόσο μεγάλη η πίεση που νιώθουμε από τις άλλες Δυνάμεις, ώστε να ξεπουλάμε την Ιστορία μας, τον πολιτισμό μας...
Εγώ θα πάψω με μία κονδυλιά να ονομάζομαι Μακεδόνας(γιατί δεν θα έχω το δικαίωμα να ονομάζω διεθνώς το εαυτό μου Μακεδόνα), αλλά απλώς "Έλληνας". Ο Μ.Αλέξανδρος θα πάψει να είναι Έλλην, αλλά απλός Μακεδόνας, με Σλαβικές ρίζες!!!
Έναν πολίτη μίας χώρας με το όνομα "Macedonja" πως θα τον όνομάζουμε; Σκοπιανό;;; Δεν νομίζω!!! Μακεδόνα θα τον λέμε, όπως έναν από την Γερμανία- Γερμανό.
Η αγανάκτησή μου γιγαντώνει ακόμα περισσότερο, όταν ανακαλύπτω την σιωπηρή αποδοχή και σύμπραξη και των άλλων πολιτικών αρχηγών και των ΜΜΕ.
Αλήθεια είμαστε τόσο πρόβατα και μας οδηγούν όπως αυτοί κρυφά και σιωπηρά αποφασίζουν;
Μην αρχίσετε να αυτοί δεν έκαναν τίποτα, οι άλλοι δεν έκαναν κάτι...
Εμείς ρε Έλληνες τι κάνουμε;;;
(Συγνώμη για το μεγάλο post, αλλά η αγανάκτησή μου είναι τεράστια)
[/b]