Λοιπόν εγώ βάζω την παραλία!!!
Δρέπανο Ηγουμενίτσας...
...πως είπατε?![]()
Λοιπόν εγώ βάζω την παραλία!!!
Δρέπανο Ηγουμενίτσας...
...πως είπατε?![]()
...στο τέλος θα κερδίσουμε, αλλά γιατί να περιμένουμε το τέλος???
Sorry παιδιά αλλά εγώ έλεγα για νομό Αττικής... Αλλά τους κόβω όλους ψοφίμια εδώ μέσα...μάλλον θα βάλω το ποστ σε κανα άλλο φόρουμ...
Moνο FIAT ρεεεεεεεεε!!!
fiat stilo 1.2 5d active, uniroyal rainsport 205/55/16 W,H&R 3ποντα, ζάντες αλουμινίου(μαμά), kyb μαύρα, βαρελάκι race sport με στοβιλιστη, τελικό καζανάκι ελευθέρας, φώτα xenon, CC (παρά τρίχα), όργανα abarth, τεμπέλης, connect nav+, εργοστασιακό συναγερμό after market,subwoofer μαμά, τιμόνι με χειριστήρια,
"Πρόεδρος ΣΤΟΑΣ - γνωστοί κ ως η κλίκα του MSN"
Οι Βορειοι ψηνεστε να κανουμε κατι εδω πανω?Κατερινη στην νεα βουλγαρια ψηνεστε να παμε για κανενα ποτακι-μπανακι?
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
εκει ρε νικο οι θαλασσες ειναι λιγο μαυρο χαλι,εκτος απο τον πλαταμωνα
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Πάμε κάπου να έχει καμια αλάνα!!!!!
the party is here...
"Ακούω νταούλια...έχει κανένα γάμο εδώ κοντά??"
paidaros: τι κανετε?
Sn7per: Σφιγγομαστε και κλανουμε !
Ρε παμε Κατερινη που σας λεω να χαζεψουμε κ λιγο...αντε κ θα σας αφηνω να με περνατε στην Εθνικη..
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
μελι εχει εκει και κολλησες με την κατερινη?
εκτος αν εννοεις για τις τσεχες,γιουγκοσλαβες,πολωνες και τετοια!
παντως εγω που πηγα πραγα μυθος ειναι για τις τσεχες!
ολες οι καλες ειναι στα καμπαρε που εχει καθε 10 μετρα!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]