λοιπον παλληκαρια σαββατο 11/7 θα ειμαι Πειραια καιρος να γνωρισω μερικους ακομα απο εσας. τι λετε ακουω συμμετοχες:
1.ikaros80
λοιπον παλληκαρια σαββατο 11/7 θα ειμαι Πειραια καιρος να γνωρισω μερικους ακομα απο εσας. τι λετε ακουω συμμετοχες:
1.ikaros80
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaros80 : 04-07-09 στις 00:28
fiat stilo 1.2 5d active, uniroyal rainsport 205/55/16 W,H&R 3ποντα, ζάντες αλουμινίου(μαμά), kyb μαύρα, βαρελάκι race sport με στοβιλιστη, τελικό καζανάκι ελευθέρας, φώτα xenon, CC (παρά τρίχα), όργανα abarth, τεμπέλης, connect nav+, εργοστασιακό συναγερμό after market,subwoofer μαμά, τιμόνι με χειριστήρια,
"Πρόεδρος ΣΤΟΑΣ - γνωστοί κ ως η κλίκα του MSN"
2.ΜaGeLaNoS.
Λοιπον θα ειμαι κ γω ελπιζω να δω τους παλιους απο κοντα.Περασαμε πολυ καλα Θεσσαλονικη με τον Ικαρο κ λεμε να βρεθουμε κ προς τα μερη σας.Θοδωρη,Soul,Verone κανονιστε να πιουμε ποτακι..οποιος αλλος γουσταρει παιδια ας ριξει ενα πμ να βρεθουμε.
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
1.ikaros80
2.ΜaGeLaNoS
fiat stilo 1.2 5d active, uniroyal rainsport 205/55/16 W,H&R 3ποντα, ζάντες αλουμινίου(μαμά), kyb μαύρα, βαρελάκι race sport με στοβιλιστη, τελικό καζανάκι ελευθέρας, φώτα xenon, CC (παρά τρίχα), όργανα abarth, τεμπέλης, connect nav+, εργοστασιακό συναγερμό after market,subwoofer μαμά, τιμόνι με χειριστήρια,
παρακαλω να διατηρηθει καθαρο το ποστ
Παιδιά για τι ώρα λέτε? Στις 7 μ.μ. έχω ένα γάμο στην Γλυφάδα...
Πειράζει να έρθω με κουστούμι?
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
1.ikaros80
2.ΜaGeLaNoS
3.ThoDoriS με κουστουμι και ερωτηματικο λογο υποχρεωσεων αν καταλαβα καλα
4.Soul_Giannis
1.ikaros80
2.ΜaGeLaNoS
3.ThoDoriS με κουστουμι και ερωτηματικο λογο υποχρεωσεων αν καταλαβα καλα
4.Soul_Giannis
5.NGTECH
Moνο FIAT ρεεεεεεεεε!!!
Μωρέ θέλω να έρθω....θα δώ τι θα κάνω με το κουστούμι και το φόρεμα της Νένας... θα την βρούμε την άκρη...
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...