Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
Απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το παλικαρι που οδηγαει..φοβερος!
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
...στο έχω ξαναπεί αλλά με έγραψες!!! Μην ξαναδώσεις δικά μου βίντεο!!! Δεν θέλω δημοσιότητα, ότι κάνω το κάνω για την πλάκα μου, όχι επαγγελματικά!
Υ.Γ. Γιατί δεν τρέχει στο wrc το παλικάρι??? Μπορεί να μην βγει πρώτος αλλά θα είναι σίγουρα σπορ και θέαμα!![]()
...στο τέλος θα κερδίσουμε, αλλά γιατί να περιμένουμε το τέλος???
Τρεχει στο ραλλυ αμερικης μεχρι να παρει λιγο ακομα εμπειρεια. Επισης τον κρατανε λιγο ακομα μπας και ξυπνησουνε τα αμερικανακια και γουσταρουνε να βλεπουνε ραλλυ. Ασχετο το παιδι αυτο ητανε πρωταθλητης μοτο κρος και στο ασχετο τον βαλανε να οδηγησει και τα πηγε πολυ καλα που τον βαλανε στην ομαδα αμερικης.
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
Ε φυσικα, ειναι δυνατον να ξερεις να οδηγεις καλα μηχανη και να μη ξερεις αυτοκινητο ?
Για μηχανη θελει πολυ περισσοτερο ικανοτητα.
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Καλά το παληκάρι είναι αλλού... Δεν υπάρχει!
Απίστευτη οδήγηση!
(Και το Impreza όμως...)
-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!
Με Stilo θα εκανε πολυ περισσοτερα ειμαι σιγουρος.
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
Μη γελας καθολου, με το Υ.B. (Υποθετικο Bravo) δε θα προλαβαινε ουτε 3 λεπτα να τα κανει αυτα...
Θα τον αφηναν τα φρενα ! Και ας μη τα πατουσε....
Ενταξει ωραιο το video αλλα μη τρελαινεστε κιολας...
Και στα εργα τα κανουνε αυτα αλλα δε ξερεις ποσες ωρες το παλευαν ουτε ποσα αυτοκινητα καταστρεψαν...
Απ το πρωι μεχρι το βραδυ να γυρνας σε αυτο το γηπεδο ενα σωστο θα κανεις καθε φορα, στο τελος μονταζ και αυτο ηταν...
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!