Καλημέρα...
Σίγουρα οι ταχύτητες είναι ονομαστικές αλλά αν έχεις καλό σήμα 3G τότε η ταχύτητα είναι ικανοποιητική. Αν έχεις κινητό 3G μπορείς να το δοκιμάσεις αν πιάνει...Γενικώς είναι πολύ εύχρηστο αλλά δεν είναι για όλες τις χρήσεις. Κοινώς δεν είναι adsl. Τώρα για το usb 1.0 δε ξέρω για την cosmote και τι συσκευή δίνει ακριβώς. Πάντως δύσκολο το κόβω να υποστηρίζει usb 1.0. Υπάρχει όμως αντάπτορας που στο μετατρέπει σε usb 2.0.
Το usb stick της vodafone σίγουρα υποστηρίζει μόνο usb 2.0 και αν έχει κάποιος θύρα usb 1.0 μόνο με αντάπτορα κάνει τη δουλειά του. Ψάξε πάντως όλες τις εταιρείες. Αυτό που θα σου πώ εγώ είναι ότι στη vodafone εκτός από προγράμματα με ογκοχρέωση έχουν κάνει προγράμματα και για χρονοχρέωση. 30 ώρες το μήνα με 20 ευρώ.. 100 ώρες το μήνα με 30 ευρώ και απεριόριστο με 49 ευρώ.. Επίσης έχουν φέρει ένα usb (λέγεται onda) το οποίο έχει την δυνατότητα να υποστηρίζει μέχρι και 14.4 download και 2.0 upload, που σημαίνει ότι αναβαθμίζεται το δίκτυο συνεχώς, και ήδη σε κάποιες περιοχές (Αττικής) δίνει μέχρι και 10.0 mbps (μέγιστη θεωρητική ταχύτητα πάντα.) Eνώ όλα τα άλλα stick που παρέχουν στις άλλες εταιρείες είναι μέχρι 7.2mbps προς το παρόν.
Αυτά...ότι άλλο θες πες και αν ξέρω θα απαντήσω...