Νίκο κάν'το και δεν θα χασεις!!!Εγω χρησιμοποιω αποκλειστικα αυτο μαζι με το λαπτοπακι το 2140 της Cosmote που δινει!!!Πολυ βολικο!!!
Νίκο κάν'το και δεν θα χασεις!!!Εγω χρησιμοποιω αποκλειστικα αυτο μαζι με το λαπτοπακι το 2140 της Cosmote που δινει!!!Πολυ βολικο!!!
Γιαννη μιας κ γνωριζεις απο καλυψη 3G πως ειναι η Cosmote?Λογικα πρεπει να ειναι καλυτερα απο ανταγωνιστες.
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Ναι ρε Νίκο και εγώ με το 2140 το έχω πάρει....απλά τέλειο...
Ενδεικτικά να σου πω ότι το χρησιμοποιώ στην δουλειά σαν διαγνωστικό για τα φορτηγά και με έχει βγάλει παλικάρι...
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Οκ man!Ευχαριστω για τις info!
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι παρε το μονο αν εχεις μεγαλη αναγκη... Η αν κανεις Πολλα ταξιδια... Απο εκει και περα σου λεω το εξης...
Το ιντερνετ μεσω στιψκ το εχω αρκετα χρονια... Στην Αρχη με ΤΙΜ και μετα με Voda...
Μεσα στην Αθηνα αντε και σε κανα δυο αλλες μεγαλες αστικες περιοχες ( Θεσσαλινικη, Πατρα, Λαρισσα) εχει ταχυτητες που μπορεις να σερφαρεις ανετα... Απο κει και μετα το χαος... Οι ταχυτητες κοντραριζονται με πρωτης γενιας..... MODEM... Και λογο δουλειας και οικογενειας ταξιδευω πολυ και το εχω τεσταρει...
"Οι Θερμοπύλες απέδειξαν, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αλλά ολίγοι άνδρες".
Ηρόδοτος ο Αλικαρνασεύς, 5ος αι. π.Χ
'Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας
και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα
και την αναρχία ως ευδαιμονία.'
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)
κανενα μα κανενα ασυρματο στικακι δεν πιανει ουτε τις μισες απο τις ταχυτητες που λενε οχι μονο στην επαρχια αλλα και στα αστικα κεντρα...και αυτο γιατι οι κεραιες(κυψελες)και τα τερματικα που μπηκανε εχουνε μια α υποστηριξη γραμμων...με την ελευση του ιντερνετ αλλα και τον πακετων τυπου non-stop και wats up με τον δωρεαν χρονο ομιλιας οι κεραιες εχουν υπερβει το οριο των συνδεσεων που μπορουν να υποστηριξουν με αποτελεσμα να μην μπορουν να δωσουν τις υποσχομενες ταχυτητες...και το πανυγηρι θα συνεχιστει..οσο αυξανονται οι συνδεσεις....
και οι γραμμες...