Εξω ακριβώς απο την εταιρία μου εχθές το πρωι
![]()
Εξω ακριβώς απο την εταιρία μου εχθές το πρωι
![]()
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ynOL1ggmn98[/ame]
![]()
Αυτό πως έγινε τώρα?
Πολλές ζημιέα πάντως δε φαίνεται να έχουν...
(Κοιτάξτε το ΖΩΟ απο την αντιθετη μεριά της κυκλοφορίας στο 2:49 σταματάει να δει τι έγινε... - πολύ με νευριάζουν αυτοί)
-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!
Το συγκεκριμένο το φανάρι εχει ενα θέμα σε κλασματα γίνεται πορτοκαλι κοκκινο και φυσικά δεν εχει κανενα προειδοποιτικο φαναρι πιο πρίν...
Το Caliber κατέβαινε μαλλια και ητανε περναω δεν περναω τελικα πάτησε φρένα.Αυτος με το Cayman ανοιξε γκάζι νομιζοντας πως ο αλλος θα κάνει το ίδιο αλλα ο άλλος φρέναρε αποτομα το τζίπ γονάτισε και ήρθε το Cayman kai καρφώθηκε.....Το Porsche ψιλοζημίες μόνο!
ΧΑΧΑχαχΑΧΑΧαχΑΧΑχαΧΑΧαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΓΑΜΑΤΟ ! ! !
Τα brembo φρενα δεν εκαναν τη δουλεια που επρεπε φαινεται :P
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Προφανεστατο, και εγω θα σταματουσα να δω παντως...
Καλα να παθει ο βλακουρας νομιζει οτι για να οδηγησεις θελει μονο λεφτα.
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
Οχι και να δειχνεται ! Προς θεου σε καμια περιπτωση. Του αρεσει απλα να απολαμβανει μεγιστη στρεπτικη ακαμψια και χαμηλοτατο κεντρο βαρους στις φοβερες στροφες την Ελλαδας μας :P
Ε αν εισαι τοσο βλακας να τρακαρεις με supercar μεσα σε πολη... Κατι λεει αυτο :P
Το τζιπακι εντομεταξυ φαντασου τι φρεναρισμα εκανε για να ελαφρωσουν τοσο οι ροδες
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!