Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Τιμές Εξωφρενικές η είναι ιδέα μου;

Τιμές Εξωφρενικές η είναι ιδέα μου;

Παίδες καλησπέρα,

είπα να απευθυνθώ σε εσάς να μου ανοίξετε τα μάτια γιατί δεν πάει άλλο.
    Τελευταίο 6μηνο πηγαίνο το Stilo μου σε ένα συγκεκριμένο συνεργείο στο Γέρακα. Αν επιτρέπεται σας δίνω και τα στοιχεία του δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι το αμάξι έχει παρουσιάσει κατά καιρούς κάποια πράγματα και κάθε φορά τα χρήματα που μου ζητάει ο τύπος, σε σύγκριση που κάνω με κατόχους άλλων αυτοκινήτων, είναι εξωφρενικά.
    Τελευταίο κρούσμα...τρύπιο ψυγείο. Το αφήνω σήμερα στον τύπο να το δει και να το αλλάξει και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει το εξής: 250 ευρώ το ψυγείο και 70 η εργασία. Ένα φιλαράκι προχθές του έτυχε το ίδιο και σε ένα ford focus ST. 210 έδωσε για το ψυγείο και 50 για την εργασία.

Έχει η fiat τόσο ακριβά ανταλλακτικά ή αυτός κοινώς μου πιάνει τον ******

Να σημειωθεί έτσι για την ιστορία ότι πριν ένα 2μηνο για το service το βασικά των 100000 χιλιομέτρων + αλλαγή που έκανα σε τακάκια μου πήρε 950 ευρώ

Πείτε μου τι μπορώ να κάνω και επιτέλους ψάχνω ένα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ συνεργείο που να μην με κλέβουν. Υπόψιν ότι το αμάξι είναι πλέον εκτός εγγύησης.

Ο ΤΡΕΛΟΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΟΥ CLUB!!! Το avatar του χρήστη paidaros
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Chats
    0

Απάντηση: Τιμές Εξωφρενικές η είναι ιδέα μου;

σε σκιζει απλααααααααααα.
    το σερβις μαζι με τα τακακια,ακομα και εμπρος πισω ζητημα να σε επαιρνε300-350 ευρω!
    οχι και 950!
    οχι η φιατ δεν ειναι ακριβη στα ανταλλακτικα!
    1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]

Τώρα που το έχω ήδη εκεί για επισκευή κ δεν έχω πληρώσει ακόμα, μπορώ να κάνω τίποτα;;;

The nightmare returns... Το avatar του χρήστη richard
    Περιοχή
    Καπου στην κυψελη...
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Paralizer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα που το έχω ήδη εκεί για επισκευή κ δεν έχω πληρώσει ακόμα, μπορώ να κάνω τίποτα;;;
    Στον Τολια το εχεις?Μην κρυβομαστε...
    stilo club

1.6 active-103 hp (+1 πουλαρι)-Zαντες 17'' abarth-Μασπιε abarth-Bilstein sprint-H&R 3,5cm-Μεμβρανες llumar-Φρυδια Novitec-start button-cruise control-Τελικο pm...

Όχι δεν το έχω στον Τόλια. Το έχω στην Alfisti. Ευοίας και Λ.Μαραθώνος. Χαρτί και καλαμάρι σας τα είπα όλα

Περιοχή
    Καπου στην κυψελη...
    Chats
    0

Όχι δεν το έχω στον Τόλια. Το έχω στην Alfisti. Ευοίας και Λ.Μαραθώνος. Χαρτί και καλαμάρι σας τα είπα όλα
    Αν ηταν στον Τολια κατι θα μπορουσα να κανω ****το #@%$%%@#!#
    Αν σου πουν το ποσο δες ποσο χρεωσανε και κανε μια συγκριση με αλλη αντιπροσωπια, και αν ειναι διπλασια παρε το αμαξι σου και μην πληρωσεις, καντην με ελαφρα πηδηματακια...
    stilo club

1.6 active-103 hp (+1 πουλαρι)-Zαντες 17'' abarth-Μασπιε abarth-Bilstein sprint-H&R 3,5cm-Μεμβρανες llumar-Φρυδια Novitec-start button-cruise control-Τελικο pm...

To ποσό στο είπα ήδη. Με πήρε τηλέφωνο αυτός και μου είπε 250 + 70. Και το να πάρω έτσι απλά το αμάξι και να φύγω νομίζω ότι απλά δεν γίνεται να το κάνω

Περιοχή
    Καπου στην κυψελη...
    Chats
    0

To ποσό στο είπα ήδη. Με πήρε τηλέφωνο αυτός και μου είπε 250 + 70. Και το να πάρω έτσι απλά το αμάξι και να φύγω νομίζω ότι απλά δεν γίνεται να το κάνω
    Αν θες κανε μια και παρε στο 210 6016149 με τα ανταλλακτικα και ρωτα ποσο εχει το ψυγειο + τα εργατικα... ειναι το τηλ του Τολια.
    stilo club

Το avatar του χρήστη Arf
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Chats
    0

Κι όμως, κάπου τόσο έχει το ψυγείο καινούριο από τη FIAT... Σε aftermarket η τιμή του θα ήταν αρκετά πιο κάτω...

Τώρα για τα εργατικά, τί να σου πω... Ο καθένας χρεώνει όσο τον φωτίσει ο Θεός!!!
    "Pay to get in, pray to get out..."

Το avatar του χρήστη HighFidelity
    Περιοχή
    Πάτρα
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Arf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα για τα εργατικά, τί να σου πω... Ο καθένας χρεώνει όσο τον φωτίσει ο Θεός!!!
    Ο καθένας χρεώνει όσα του λείπουν θα έλεγα εγώ

Φίλε Paralizer πριν 1,5 μήνα περίπου που πήρα το stilo μου(1,6) πλήρωσα σε συνεργείο(όχι σε αντιπροσωπεία) 60 ευρώ εργασία για:
    Κανονικό σέρβις(φιλτρα, λάδια, μπουζί κτλπ), αλλαγή υγρά φρένων, αντιψυκτικού, φίλτρου γύρης, τακάκια εμπρός πίσω, πάνω κολλάρο νερού, και μέσα φούσκα ημιαξονίου. Υπόψιν τα ανταλλακτικά του τα πήγα όλα εγώ, και συνολικά πλήρωσα 217€.
    Αν πήγαινα σε αντιπροσωπεία ή σε κάποιο συνεργείο που ο ιδιοκτήτης του έχει καβαλήσει το καλάμι, το πιό πιθανό είναι να με χρέωναν 50 ευρώ για το σέρβις και ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ για κάθε μία από τις υπόλοιπες επισκευές! Αν υπολογίσεις και το ΦΠΑ πάνω στην εργασία μαζί με το πολύ ακριβότερο κόστος των γνήσιων ανταλλακτικών, 500€ σίγουρα δεν θα με έφταναν!

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-09, 23:55

Δικαιώματα - Επιλογές