ναι αλλα απο προβληματα,κοστος συντηρησης και αγορας αστα να πανε
πηρες ενας γνωστος μου τωρα το clio 1,4 και του βγηκε με τους τοκους 15,000ευρω!
ναι αλλα απο προβληματα,κοστος συντηρησης και αγορας αστα να πανε
πηρες ενας γνωστος μου τωρα το clio 1,4 και του βγηκε με τους τοκους 15,000ευρω!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Πετρο αγορι μου αν θες τη γνωμη μου ...................
1. αν σου το κανει δωρο ο μπαμπας η' ο πεθερουλης τι μας ρωτας εμας πεστο καθαρα.
2. εσυ απο μονος σου περαν του ιταλικου μονο για Lotus θα πηγενες
3. στν ιδια κατηγορια παιζει το Fiat Sedici και με το dieselλακι που εχει και ποιο οικονομικο ειναι και ποιο ροπατο και απο το κιτρινακι σου ειναι.
4. τι να το κανεις εσυ Turbo μοτερ σε τετοιο αυτοκινητο μου θυμηζεις ενα ζευγαρι συνταξιουχων ''οταν βγηκα στη συνταξη πηρα το εγραλειο για να αλονιζω με τη κυρα μου το κοσμο ολο αλλα το ρημαδι μια που χαλαει συνεχεια και μια που καιει το αμπακα''.
Όμορφο γενικά ειδικά το εσωτερικό μου άρεσε πάρα πολύ.
Δε μου άρεσαν τα καθίσματα όμως.
Σα παγκάκι επίπεδα.
Δεν υπάρχει ούτε η ελάχιστη πλευρική στήριξη.
Αλλα το ταμπλό μέσα πολύ πολύ πολύ όμορφο.
-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!
Κατά τη ταπεινή μου γνώμη,σαφώς καλύτερο από το sedici αλλά όχι από το quqshqai και σίγουρα το q5 παίζει σε άλλη κλάση
Μια αστραπή ειν' η ζωή
χαρά στον που προλάβει
να δει τη λάμψη πριν χαθεί
και πέσει το σκοτάδι!!
Δεν νομιζω...αυτο ειναι 4χ4 4χ2?
Σα να ...σέρνει λίγο το πίσω μέρος (άσχημο)! Επίσης μικρός χώρος αποσκευών (άρχισα να μετράω και το καρότσι....)
Stilo 3D 1200, 2002 | Tipo 1.4 Lounge, 2016
Στο εσωτερικό η κεντρική κονσόλα είναι τεράστια σε μέγεθος χωρίς λόγο και κλέβει χώρο. Ούτε καν κούφια δεν είναι, π.χ. όπως στο Auris ή στο C30, για να βάζεις κάποιο αντικείμενο...
Παρότι μαλακό δεν μου άρεσε η ανάρτηση που τερματίζει γρήγορα αλλά ευτυχώς η πίσω δεν κοπαναει τόσο όσο του Qashqai...
Εξαιρετική ποιότητα κύλισης, άνετο στο ταξίδι και ψοφίμι στην ατμοσφιαρική έκδοση...
Αρκετά ψηλό για μία βόλτα σε χωματόδρομο. Πάντως, τα off-road ηλεκτρονικά υποκατάστατα και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες είναι απλά για να ψαρώνουν οι gadget-άκηδες...
4x4 θα δούμε από σε κανά δύο χρόνια αλλά θα είναι υβριδική ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση του με πίσω ηλεκτροκινητήρα και όχι κάποιο είδος συμπλέκτη μετάδοσης της ροπής...
Το είδα στο δρόμο και ότι και να λετε το αυτοκινητο ειναι απαίσιο!!!!!!
Moνο FIAT ρεεεεεεεεε!!!