Δεν ξέρω, κάτι με έχει πιάσει αλλά θεωρώ το παρακάτω μοντέλο το καλύτερο και ομορφότερο all-around-er που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ρίξτε μία ματιά.
θα βγαίνει με τον 1,6Τ κινητήρα με τα 150ps...
Δεν ξέρω, κάτι με έχει πιάσει αλλά θεωρώ το παρακάτω μοντέλο το καλύτερο και ομορφότερο all-around-er που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ρίξτε μία ματιά.
θα βγαίνει με τον 1,6Τ κινητήρα με τα 150ps...
Πολυ μπιχλιμπιδι κ διακοπτης μεσα ρε γμτ..
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Εξωτερικα δε τρελαθηκα, μεσα ναι, πολυ ωραιο... θυμιζει γερμανικο πολυτελες αν και βλεπω τιμονι απλο χωρις κουμπακια.
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Δε μου αρεσε εξωτερικα (το ξαναλεω)... και μαλιστα η μεσαια κολωνα (εσωτερικα) σαν μεγεθος ειναι πολυ μικρη... (Σαν μετρο το τιμονι το ειδα)
Απο κοντα πιστευω δε θα ειναι τοσο τρομερο και εσωτερικα.
Δε μου φαινεται να συμφωνει το εσωτερικο με το εξωτερικο.
Θα επαιρνα τζιπακι απο αυτο.
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Καλο ειναι...προτοτυπο αυτοκινητο για την Peugeot αλλα δεν ειναι Fiat περιμενετε κι εχω διαβασει οτι θα φτιαξουν κατι καλα κομματια!
ωραιο αλλα γαλλικο ****το?
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]