Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 5 6 7 8 9 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 81

Θέμα: Alfa romeo guilietta

Απάντηση: Alfa romeo milano

Γιωργο παλικαρι μου δεν ξερεις τι λες μου φαινεται.
    σιγα μην εχει ανεση η 5αρα στην εθνικη αυτο μου φαινεται περισοτερο για ανεκδοτο.
    μπορει να εχει ανεση αλλα ποτε δε μπορει να φτασει σε ανεση αρχοντια και πολυτελεια μια Lancia Thesis που ειναι πολυ ποιο must απο ενα μπεμβεδακι εστω και σειρας 5
    μηλας μετα για quatro και πετρελαιο μαλλων δε εχεις οδηγησει Alfa Romeo Q4 που ειναι οτ οροσημο της εννιας στροφες και πεταλα τα ισιωνω ολα. ειπες κατι για ροπη JTD 2,4 20v οχι απλα ροπη αλλα ροπακλα και αμα δε σου φτανει δυναμωνει πολυ ακομη .τοσο που δε νομηζω οτι θα αντεξει ο λαιμος σου να κραταει το κεφαλι στη θεση του.
    Ζ4 καλο ειναι αλλα οχι για τη δουλεια που το διαφημηζουνε αυτο κανει μονο για clubing και θα βρησκεις παντα παρκιν.
    ο Ιταλος μια ζωη εβγαζε αυστηρα 2θεσια και δεν τα προτημουσε κανεις τωρα εβγαλε ενα μηταρα μακρομουρηκο κακο μουτσουνο αμαξι και ολοι το εχουνε θεο .
    και να σου πω οτι επιδη ειναι ακρηβω το θελουνε ολοι αν το εβγαζε προσφωρα στα 10000 ευρο κανενας δεν θα το ηθελε.
    οσο για την τρελα του χοντα ασε γιατι αυτη η τρελα ειναι και το τελος της
    οποιος καβαλει χοντα νομηζει οτι την εχει 1,80 καλα με το να βαραει 9αρες δε σημαινει οτι παει και γρηγορα αλλα υοτε οτι δε σπαει ,αμα σπαει και παρα σπαει για πλακα.αυτα κανουνε οι Κινεζοι και οι Γιαπωνεζοι αντιγραφουνε πρωτα τουσ Ιταλους και μετα τους υπολοιπους . εγω απλα θελω να μην επιτρεψουνε στους Γιαπωνεζους για 3 χρονια να μπουνε σε διεθνεις εκθεσεις αυτοκινητων να δειτε που δε προκειτε να βγαλουνε κανενα καινουργιο μοντελο.οσο για το στροφαρισμα των χοντα ας ειναι καλα η Γιαμαχα που σχεδιασε την κεφαλη με το VTEC αλλιως θα σας ελεγα τωρα που θα ηταν η χοντα.
    αλλα αμα θες πολυθρονα για ταξιδι μπορω να σου βγαλω το καθησμα του stilo και να ταιριαξουμε οτι θελεις απο καναπε μεχρι ολη τη ΝΕΟSET μεσα .
    παντα φιλικα αλλα μη ξανακουσω κουβεντα για ΒουΜουWεεεεεεεεεε
    Fiat Stilo Abarth 2,6 20v
    03-11-2001 προκαταβολη παραγγελιας
    ισως ο ποιο παλιος ολων ........κι ομως ειμαι ακομη εδω.....

Το avatar του χρήστη Ionio-Zante
    Περιοχή
    ZΓ‘kynthos, Zakinthos, Greece, Greece
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο παντελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο παλικαρι μου δεν ξερεις τι λες μου φαινεται.
    σιγα μην εχει ανεση η 5αρα στην εθνικη αυτο μου φαινεται περισοτερο για ανεκδοτο.
    μπορει να εχει ανεση αλλα ποτε δε μπορει να φτασει σε ανεση αρχοντια και πολυτελεια μια Lancia Thesis που ειναι πολυ ποιο must απο ενα μπεμβεδακι εστω και σειρας 5
    μηλας μετα για quatro και πετρελαιο μαλλων δε εχεις οδηγησει Alfa Romeo Q4 που ειναι οτ οροσημο της εννιας στροφες και πεταλα τα ισιωνω ολα. ειπες κατι για ροπη JTD 2,4 20v οχι απλα ροπη αλλα ροπακλα και αμα δε σου φτανει δυναμωνει πολυ ακομη .τοσο που δε νομηζω οτι θα αντεξει ο λαιμος σου να κραταει το κεφαλι στη θεση του.
    Ζ4 καλο ειναι αλλα οχι για τη δουλεια που το διαφημηζουνε αυτο κανει μονο για clubing και θα βρησκεις παντα παρκιν.
    ο Ιταλος μια ζωη εβγαζε αυστηρα 2θεσια και δεν τα προτημουσε κανεις τωρα εβγαλε ενα μηταρα μακρομουρηκο κακο μουτσουνο αμαξι και ολοι το εχουνε θεο .
    και να σου πω οτι επιδη ειναι ακρηβω το θελουνε ολοι αν το εβγαζε προσφωρα στα 10000 ευρο κανενας δεν θα το ηθελε.
    οσο για την τρελα του χοντα ασε γιατι αυτη η τρελα ειναι και το τελος της
    οποιος καβαλει χοντα νομηζει οτι την εχει 1,80 καλα με το να βαραει 9αρες δε σημαινει οτι παει και γρηγορα αλλα υοτε οτι δε σπαει ,αμα σπαει και παρα σπαει για πλακα.αυτα κανουνε οι Κινεζοι και οι Γιαπωνεζοι αντιγραφουνε πρωτα τουσ Ιταλους και μετα τους υπολοιπους . εγω απλα θελω να μην επιτρεψουνε στους Γιαπωνεζους για 3 χρονια να μπουνε σε διεθνεις εκθεσεις αυτοκινητων να δειτε που δε προκειτε να βγαλουνε κανενα καινουργιο μοντελο.οσο για το στροφαρισμα των χοντα ας ειναι καλα η Γιαμαχα που σχεδιασε την κεφαλη με το VTEC αλλιως θα σας ελεγα τωρα που θα ηταν η χοντα.
    αλλα αμα θες πολυθρονα για ταξιδι μπορω να σου βγαλω το καθησμα του stilo και να ταιριαξουμε οτι θελεις απο καναπε μεχρι ολη τη ΝΕΟSET μεσα .
    παντα φιλικα αλλα μη ξανακουσω κουβεντα για ΒουΜουWεεεεεεεεεε

Παντελη Σεβαστη Η γνωμη σου... Και ουτε προκειτε να σε πεισω δια του κατα λογου...

Αλλα επετρεψε μου μερικα σημεια που εντοπισα στα λεγομενα σου...

Για ποια Lancia Thesis Μιλας? Αυτη που ξεκινησε σαν Dialogos το 1999 και βγηκε σε παραγωγη το 2001 σαν Thesis με σκοπο να χτυπησει τις πωλησεις των BMW 5? Αυτη που δεν υπαρχει καν στο επισημο Site της εταιρειας σημερα ? (Η BMW σειρα 5 βρισκετε στην παραγωγη απο το 1972-εως σημερα)
    Η Bmw σειρα 5 δεν ειναι ενα απλο bmw-δακι...!!! Ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα αυτοκινητα τοσο σε επιδοσεις οσο και σε ανεση ... Εχει το δικο της Target Group... Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα αλλα αλλα ιταλικο δεν ειναι απο τους αμεσους ανταγωνιστες του...

Μιλησες για το JTD 2,4 20v MultiJet... (Αυτος εχει Maximum 207HP και 400Nm ροπη στις 1500rpm)...
    Εγω μιλησα για τον 2.7 Common-Rail (Εχει 190HP και 400Nm ροπη στις 1400). Εκτος απο τα κυβικα και τα 17 αλογα υπερ του multijet δεν βλεπω καμια διαφορα στις Ροπες!!!(Τουλαχιστον απο τα επισημα στοιχεια). Ολοι οι Diesel κινητηρες δυναμωνουν σε τρελα επιπεδα απο οποια εταιρεια και να ειναι με πολυ μικροτερο κοστος απο την βενζινα...
    Και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ενα αυτοκινητο με κινηση στους 4 τροχους μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα αυτοκινητο με κινηση στους 4 τροχους παλι ( εχωντας ~ τα ιδια κιλα, επιδοσεις, χαρακτηριστικα) και μαλιστα με τεραστια διαφορα οπως λες...?

Οσο για το Ζ4... Θα συμφωνισω μαζι σου οτι ειναι μονο για εφε και παρκινγ...
    Θυμισε μου μονο πιο ειναι το τελευταιο Roadster που εχει βγαλει το groupo τα τελευταια χρονια που μπορει να παιζει μαζι με την Z4 στα εφε και στο παρκινγ μιας και αυτα τα αυτοκινητα μονο για αυτο δημιουργηθηκαν???!!! Κανενα Ισως?
    Μονο η Spider μου ερχετε στο μυαλο με κορυφαια την 3.2 Q4 με τα 260 αλογα... Η αντιστοιχη σε κυβικα BMW Z4 εχει 343 Αλογα...
    Αλλα την Spider ΔΕΝ Μπορεις να την πεις Roadster... 2+2 Ειναι...

Για τα Honda που στροφαρουνε και σπανε... Λοιπον ακου και την αλλη πλευρα του νομισματος... Αν ο κινητηρας της HONDA δεν ηταν Honda αλλα μοτερ του Groupo ολοι θα λεγαμε τι γαματο κινητηρα εχουμε χωρις turbo και με 200 αλογακια... 240 αλογα για τα 2.200 κυβικα του S2000... (Δεν βαριεσε βρε φιλε και να μας περνανε τα turbo... καποια στιγμη θα σπασουν...ή... Αν ειχα και εγω turbo απο τα διακοσια Θα εφτανα τριακοσια...)
    Χωρις να μας νοιαζει ποιος τον σχεδιασε ποιος τον εφτιαξε ή αν σπαει συχνα... Προτημουσα να ειχα τετοιο κινητηρα και ας τον εφτιαχνε η ΤΑΤΑ στην Ινδια...

Και κατι τελευταιο και δεν θα ξανακουσεις ουτε για BMW ουτε για αλλο αυτοκινητο μιας και κλεινω εδω τις αποψεις μου...

Απο τα αυτοκινητα που μου εδωσες για Συγκριση ποιο δεν ηταν Ιταλικο και του Groupo??? Ή να στο Θεσω αλλιως ... Υπαρχει αυτοκινητο αλλης Σχολης εκτος της Ιταλικης που συμπαθεις και πιο?

Οσο για τις Πολυθρονες? Νεοσετ????? Ποτε Ελληνικη Εταιρεια...
    Ειμαι Λατρης της Ιταλικης Φινετσας...

Παντα φιλικα μιλαμε Παντελη... Και η Σωστη ανταλλαγη αποψεων ειναι θεμελιος λιθος πολιτισμου και σωστου διαλογου... Αλλωστε εσυ ξερεις τι εκτιμηση τρεφω για το προσωπο σου...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ionio-Zante : 25-08-09 στις 19:54
    "Οι Θερμοπύλες απέδειξαν, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αλλά ολίγοι άνδρες".

Ηρόδοτος ο Αλικαρνασεύς, 5ος αι. π.Χ

'Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας
    και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
    την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα
    και την αναρχία ως ευδαιμονία.'

Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ionio-Zante Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντελη Σεβαστη Η γνωμη σου... Και ουτε προκειτε να σε πεισω δια του κατα λογου...

Αλλα επετρεψε μου μερικα σημεια που εντοπισα στα λεγομενα σου...

Για ποια Lancia Thesis Μιλας? Αυτη που ξεκινησε σαν Dialogos το 1999 και βγηκε σε παραγωγη το 2001 σαν Thesis με σκοπο να χτυπησει τις πωλησεις των BMW 5? Αυτη που δεν υπαρχει καν στο επισημο Site της εταιρειας ? (BMW series 5 1972-εως σημερα)
    Η Bmw σειρα 5 δεν ειναι ενα απλο bmw-δακι...!!! Ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα αυτοκινητα ειτε σε επιδοσεις ειτε σε ανεση ... Εχει το δικο της Target Group... Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα αλλα αλλα ιταλικο δεν ειναι απο τους αμεσους ανταγωνιστες του...

Μιλησες για το JTD 2,4 20v MultiJet... (Αυτος εχει Maximum 207HP και 400Nm ροπη στις 1500rpm)...
    Εγω μιλησα για τον 2.7 Common-Rail (Εχει 190HP και 400Nm ροπη στις 1400). Εκτος απο τα κυβικα και τα 17 αλογα υπερ του multijet δεν βλεπω καμια διαφορα στις Ροπες!!! Ολοι οι Diesel κινητηρες δυναμωνουν σε τρελα επιπεδα απο οποια εταιρεια και να ειναι με πολυ μικροτερο κοστος απο την βενζινα... Και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ενα αυτοκινητο με κινηση στους 4 τροχους μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα αυτοκινητο με κινηση στους 4 τροχους παλι ( εχωντας ~ τα ιδια κιλα, επιδοσεις, χαρακτηριστικα) και μαλιστα με τεραστια διαφορα...?

Οσο για το Ζ4... Θα συμφωνισω μαζι σου οτι ειναι μονο για εφε και παρκινγ...
    Θυμισε μου μονο πιο ειναι το τελευταιο Roadster που εχει βγαλει το groupo τα τελευταια χρονια που μπορει να παιζει μαζι με την Z4 στα εφε και στο παρκινγ μιας και αυτα τα αυτοκινητα μονο για αυτο δημιουργηθηκαν???!!! Κανενα Ισως?
    Μονο η Spider μου ερχετε στο μυαλο με κορυφαια την 3.2 Q4 με τα 260 αλογα... Η αντιστοιχη σε κυβικα BMW Z4 εχει 343 Αλογα...
    Αλλα την Spider ΔΕΝ Μπορεις να την πεις Roadster... 2+2 Ειναι...

Για τα Honda που στροφαρουνε και σπανε... Λοιπον ακου και την αλλη πλευρα του νομισματος... Αν ο κινητηρας της HONDA δεν ηταν Honda αλλα μοτερ του Groupo ολοι θα λεγαμε τι γαματο κινητηρα εχουμε χωρις turbo και με 200 αλογακια... 240 αλογα για τα 2.200 κυβικα του S2000... (Δεν βαριεσε βρε φιλε και να μας περνανε τα turbo... καποια στιγμη θα σπασουν...ή... Αν ειχα και εγω turbo απο τα διακοσια Θα εφτανα τριακοσια...)
    Χωρις να μας νοιαζει ποιος τον σχεδιασε ποιος τον εφτιαξε ή αν σπαει συχνα... Προτημουσα να ειχα τετοιο κινητηρα και ας τον εφτιαχνε η ΤΑΤΑ στην Ινδια...

Και κατι τελευταιο και δεν θα ξανακουσεις ουτε για BMW ουτε για αλλο αυτοκινητο μιας και κλεινω εδω τις αποψεις μου...

Απο τα αυτοκινητα που μου εδωσες για Συγκριση ποιο δεν ηταν Ιταλικο και του Groupo??? Ή να στο Θεσω αλλιως ... Υπαρχει αυτοκινητο αλλης Σχολης εκτος της Ιταλικης που συμπαθεις και πιο?

Οσο για τις Πολυθρονες? Νεοσετ????? Ποτε Ελληνικη Εταιρεια...
    Ειμαι Λατρης της Ιταλικης Φινετσας...

Παντα φιλικα γιατι ξερεις τι εκτιμηση τρεφω για το προσωπο σου...
    δεν υπαρχει καμια αλλη εταιρια που να συμπαθω

ειπες κατι για 260 αλογα σε αντιστοιχεια με τα 343 του γερμανου
    εγω θα σου πω οτι και 1000 αλογα να εχει ο γερμανος αφου δε μπορει να τα βγαλει στο δρομο αχρηστα ειναι ασε που απο τα 343 πανω στα δυναμομετρα εχω ακουσε κατι τρελα νουμερα σε απωλειες και λεω οτι αν απο τα 343 στο δρομο βγαινουνε 280 τοτε με λιγη τυχη τον εχω και με το δικο μου.χαχαχαχαχα
    καλα ειναι Γιωργαρα ολα καλα ειναι αμα τα εχεις αρκη ομως να ξερεις τι εχεις και να μη νομιζεις οτι επιδη τα εσκασες κανονικα εχεις και το απολυτο εργαλειο.
    οταν παντευομουνα τα πεθερικα μου μου εταζαν BMW 320 E 46 και προτιμησα να παρω με τα δικα μου λεφτα να ταπεινο Fiat Stilo το οποιο μεταμορφωνω ακομη σε φονια των διθεν .
    συγουρα εχω επιλεξει το καλητερο και δεν ειμαι υποχρεομενος σε κανενα.

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Μια σημειωση μονο για Ιονιο..2λιτρο ειναι το S2000 με 240ps..
    Η καλυτερη αναλογια κυβικων-ιππων που περασε ποτε με 120αλογα στο λιτρο κ 2 βραβεια παγκοσμιως.

Οσο για τα υπολοιπα καθενας με τα γουστα του..
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια σημειωση μονο για Ιονιο..2λιτρο ειναι το S2000 με 240ps..
    Η καλυτερη αναλογια κυβικων-ιππων που περασε ποτε με 120αλογα στο λιτρο κ 2 βραβεια παγκοσμιως.

Οσο για τα υπολοιπα καθενας με τα γουστα του..
    Χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειχε μολις 14 κιλα ροπη και αυτο ηταν ενα μειον του γιατι επρεπε να το πηγαινεις συνεχεια κοφτες
    To ονειρο μου.Αlfa romeo spider

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

To ευρωπαικο S2000
    KINHTΗΡΑΣ Τύπος κινητήρα αλουμινίου, 4κύλινδρος, 16βάλβιδος, DOHC, VTEC, LEN, EURO2005 Διάμετρος x διαδρομή 87x84 Κυβισμός (cc) 1997 Σχέση συμπίεσης 11:1 Μέγιστη ισχύς (KW/PS/RPM) 177/240/8300 177/240/8300 Μέγιστη ροπή (KGM/NM/RPM) 21/208/7500 Σύστημα διανομής καυσίμων Honda PGM-Fi ηλεκτρονικός ψεκασμός Είδος καυσίμων αμόλυβδη 98 οκτανίων

Αν ειχε 14 κιλα ροπη τι θα μπορουσε να κουνησει?

Υπαρχει κ εκδοση 2.2 στην Ιαπωνια με τον κωδικο JS.Ελαχιστες διαφορες στην αποδοση ομως.
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Το avatar του χρήστη tzagarakis
    Περιοχή
    Heraklion, Greece, Greece
    Chats
    0

Εγώ στο παρελθόν ήμουν γιαπωνεζόφιλος όσο δε πήγαινε & για του λόγου το αληθές σας γράφω τα αυτοκίνητά μου.1:NISSAN VANETTE '82
    2:NISSAN ALMERA '97
    3:NISSAN VANETTE '00
    Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι κυρίως μ'αρέσει η οδήγηση & όχι το ''μπερδεμα''με μια εταιρεία ή χώρα κατασκευής.΄
    Την τελευταία 12ετεία ζω me fiat δεν το μετανιώνω,ίσως αργότερα ζω με κάτι άλλο
    Θέλω να πω δλδ ότι είμαστε ελεύθεροι να επιλέγουμε ότι μας αρέσει και αντέχουμε,άρα όλα καλά είναι!!!!!!
    Μια αστραπή ειν' η ζωή
    χαρά στον που προλάβει
    να δει τη λάμψη πριν χαθεί
    και πέσει το σκοτάδι!!

Alfa Romeo has this week detailed the launch specifications for the five-door Milano hatchback, the replacement for the ageing 147.

The new car, styled in-house by Centro Stile Alfa Romeo, will feature six engines, three petrol and three MultiJet turbodiesels, driving through manual and dual-dry-clutch transmissions. The petrol engine range will kick off with a 120bhp 1.4 Turbo, putting out 147g/km of CO2 emissions. Currently found in the Alfa MiTo, this unit will be offered alongside the new 170bhp 1.4 MultiAir Turbo (137g/km CO2), which made its production debut at last month’s Frankfurt IAA, also under the bonnet of the MiTo. Arriving sometime later, the range-topping petrol unit will be the new ‘1750’ direct-injection turbo which arrived earlier this year on the Alfa 159, 159 Sportwagon, Brera and Spider in 200bhp form. In the Milano, it will be tuned to offer up 235bhp and 179g/km of CO2. All three versions will come as standard with manual gearboxes, while the 1.4 MultiAir Turbo will also see the brand-new C635 DDCT (dual-dry-clutch transmission) offered as an option.

These petrol engines will be complimented by three turbodiesels, opening with a 105bhp 1.6-litre MultiJet, which will put out only 114 g/km of CO2. Also available at launch will be the 2.0 MultiJet, developing 170bhp and 128g/km of CO2. A lower-powered version of this engine, developing 140bhp and 124g/km of CO2, will be available after launch. As with the petrol engines, all will come as standard with manual gearboxes, while the 170bhp 2.0 will also be available with the dual-dry-clutch transmission.

There will be two basic trim specification levels, ‘Progression’ and ‘Distinctive’. The former, entry-level version, will offer as standard Alfa’s switchable-mode ‘DNA’ chassis control (incorporating VDC and electronic Q2), air conditioning, Start&Stop, radio with CD/MP3 player, tailgate spoiler and 16-inch steel wheels, while the latter level will add climate control, 16-inch 5-split-spoke alloy wheels, upgraded interior trims, leather steering wheel, aluminium interior inserts, exterior chrome pack, front fog lights and rear electric windows.

On top of the two specification levels there will be three ‘packs’ which buyers can add to customise cars to their own preferences. The first, ‘Junior’, will only be optional on the Progression version and will offer a leather steering wheel, climate control and the 16-inch alloy wheels from the Distinctive version. The other two packs, ‘Sport’ and ‘Sprint’, will be offered as add-ons to the Distinctive version. The former will offer 17-inch alloy wheels, sports suspension, alloy pedals, sports interior trim, aluminium dash inserts and side skirts. The Sprint pack, meanwhile, will consist of a standard leather interior, as well as Fiat’s Blue&Me infotelematic system developed in conjunction with Microsoft, the new Tom Tom Nav (from the Punto Evo), My Port and metallic paint.

There will be a total of seven alloy wheels options available, ranging between 16- and 18-inch, and nine body colours (Bianco Ghiacco, Nero, Rosso Alfa, Argento Alfa, Grigio Magnesio, Grigio Antracite, Blu Profondo, Nero Etna and Rosso Competizione).
    edit: www.italiaspeed.com

Και ενα ακομα καμουφλαζ
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZqYIodJSk08&feature=player_embedded[/ame]

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

γεια σου φιλε
    τα διαβασα εχτες στο Italiaspeed.com
    μα καλα εχουνε ξεφυγει οι ανθρωποι 2,0 πετρελαιο με 170 αλογα ?
    αυτο πρεπει να πηγαινει πολυ καλα απο μαμα ακομη.

Tελικα μαλλον θα ονομαζεται guilietta και οχι milano.
    Kαι εγενετο

http://www.alfisti.gr/forum/showthre...06#post1127506

Παρόμοια Θέματα

1. Alfa romeo gps-nav
    By chris8790 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-08, 01:10
  2. NEA ALFA-ROMEO 149
    By jim1984_4 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-07, 20:10