Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο breraromeos Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν λεω οτι ειναι ταπεινο το stilo ετσι.Μια χαρα αυτοκινητο ειναι.Δεν ηθελα να το μειωσω.Αλλα οταν σε μια 5ετια εχουμε σκασει 100000ευρω σε ιταλικα να εισαι σιγουρος οτι εχουμε οδηγησει και συγκρινει και αλλα αυτοκινητα.Τοσα λεφτα δεν πανε μονο για ενα καπριτσιο.
Παντα φιλικα... Και με ολο το σεβασμο... Οπως βλεπω στην υπογραφη σου τα μονα αυτοκινητα που εχεις ειναι ιταλικα... Αληθεια δεν βρηκες κανενα αλλο αυτονικητο ( Αλλης Χωρας ) που να ειναι ανωτερο απο τα Ιταλικα και να το αντεχει η τσεπη σου?

Τελος παντων δεν θελω ουτε να υποννοησω κατι για τηυν ιταλικη σχολη ουτε για καμια αλλη χωρα... Ειμαι λατρης της καλης οδηγησης για αυτο και νιωθω περηφανος με το Stilo μου που κανενας απο την BMW-ιδηκη οικογενεια μου δεν μπορει να με φτασει στις στροφες... Οπως δεν μπορω με τιποτα να αγνοησω BWM 318 Gabrio του αδερφου μου ( Πολυ πιο Ταλαιπωρημενη απο το δικο μου Stilo που (165000 ΚΜ εναντι ~90000) που μπαινεις μεσα και δεν ακους τιποτα να τριζει τιποτα να τρεμει...)

Αν καποια στιγμη πουλησω το Stilo σιγουρα θα παρω καποιο Diesel καταληγωντας με τα σημερινα δεδομενα ( Μετα Απο Ψαξιμο ) σε AUDI Α5 2.7.