E εννοειται φιλικα.Συζητηση κανουμε.
Αυτα που μου προσφερουν εμενα τα ιταλικα δεν μου τα προσφερει αλλη μαρκα.Εγω ειμαι της αποψης(και ειναι καθαρα προσωπικη) οτι πολυθρονες που να μην τριζουν τις παιρνω στο σπιτι.Στο αυτοκινητο θελω ομορφια,κρατηματα,μια σχετικη ανεση και ιπποδυναμη.
Πιστευω πως αν οι bmw-merc-cayenne κλπ δεν ειχαν αυτο το σημα μπροστα δεν θα αξιζαν τιποτα.Τα παντα ειναι "πουλ μουρ" σημερα.Με μια bmw κανεις μια βολτα στην παραλια για να δειξεις οτι εχεις bmw.Oχι γιατι σου αρεσει να το οδηγεις.Οχι για να παιρνεις παντα τη μακρυτερη διαδρομη για την απολαυση της οδηγησης.
Οσο για το οτι εχω ιταλικα δειχνει οτι τα προτιμω απο τα αλλα.Για την 159 δωσαμε 40000 και για τη μιτο 25000.Προφανως και εψαξα και τις αλλες επιλογες που υπηρχαν σε αυτα τα χρηματικα ποσα αλλα δε με ικανοποιησαν.Και το stilo οταν το πηραμε ηταν απο τα πιο προηγμενα τεχνολογικα αυτοκινητα της κατηγοριας του.Ακομα και απο την 147 τοτε που δεν το επιανε με τιποτα σε τεχνολογια και σε αλλα.
Πληροφοριακα δεν εχω παρει ποτε αλλο απο ιταλικο.Παλιοτερα ειχαμε μια 156 1.8,ενα fiat punto elx,και ενα fiat tipo που οταν το πηραμε μας ελεγαν οτι θα χαλασουν τα ψηφιακα κοντερ που ειχε,θα σκουριασει σαν ιταλικο κλπ αλλα 400000 χιλιομετρα σκληρης χρησης και 19 χρονια μετα δεν πηγε ποτε στο συνεργειο ουτε για καμενη λαμπα.Αλλα αυτο περι αξιοπιστιας και ολα αυτα ειναι για αλλο τοπικ.Ας περιμενουμε τη Milano να δουμε πως παει και τι θα καταφερουν οι Ιταλοι παλι και θα δουμε