Δεν μπορω ουτε να διαφωνησω αλλα ουτε να συμφωνησω μαζι σου σε προσωπικα γουστα...
Απλα εχωντας παλια BMW μετα Φιατ και εχωντας οικεγενειακα δωσει πανω 150000 σε αυτοκινητα εχω και την αποψη μου πια ειναι τα καλα της μιας ή της αλλης εταιρειας...
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι και σενα η αρρωστημενη νοοτροπια μονο τα ιταλικα ή μονο τα γερμανικα ειναι αυτοκινητα σε χαλαει... Προσωπικα την Κλαση της Οδηγησης σε εθνικη της 5αρας του πατερα μου δεν την αλλαζω με τιποτα... Η την τρελα της πολυστροφιας κινητηρα του CiVic TYPE-R ενος φιλου...
Οπως Δεν μπορω να αλλαξω την Συμπεριφορα στις Στροφες του Stilo και την προηγμενη τεχνολογια του ( ABARTH Version ) που ακομα και σημερα για να την εχεις τα χωνεις χοντρα...
Οδηγησα την 159 και μαλιστα την ειχα 2 μερες και μαλιστα αυτη με τα 1750 και τους 200 ΗΡ... Ωραιο.. Φανταστικο... Πολυ ποιοτικο προπαντως σε ενα τομεα που εχαναν παντα τα ιταλικα και πολυ ομαλος κινητηρας με ατελειωτα γκαζια ...
Αλλα την Πλακα που επαθα με το Audi δεν μπορω να την ξεχασω...
Ομολογω ηταν το Quatro και diesel... Αλλα ροπη σταθεροτητα και κρατημα σε στροφες ειναι σε αλλο αστερισμο... Πανεμορφο Αμαξι ( σε ιταλικα προτυπα ) ποιοτητα σχεδον τελεια και σε λογικη τιμη...
Οσο για το Mito... Ειναι αλλου το αυτοκινητο... Πανεμορφο χωρις πραγματικους ανταγωνιστες στην κατηγορια...
Οπως και η Ζ4.. Ειδικα η καινουργια βρισκετε μακραν σε παιχνιδι... Και δεν υπαρχει ιταλικο που μπορει να την πλησιασει...
Οσο για τις πολυθρονες με ροδες... Διαφωνοντας θα συμφωνησω μαζι σου... Εχωντας 2 μωρα παιδια... Καπου καπου χρειαζετε τοσο η πολυθρονα οσο και η απολυτη ησυχια στην καμπινα... Το αυτοκινητο δεν ειναι μονο Γκαζια και στροφες...