Εδώ είμαι! Και συμφωνώ απόλυτα! Άλλο να ακούς το Yorkie να γαυγίζει και άλλο έναν λύκο!
Μακράν καλύτερος ο Λύκος!
Και να σημειωθεί ότι εχω πολυετή εμπειρία ΚΑΙ από Yorkie αλλά ΚΑΙ από Λυκόσκυλο! Για αυτό και μιλάω...
Όσο για τα κυβικά vs turbo δεν θα πάρω θέση γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν...
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
λίγο ακόμη και έχω πειστει... από Δευτέρα μπαίνω σε διαδικασία ανταλλαγής με abarth..
οχι τιποτα άλλο να ηρεμησει και ο αγαπητός mod ..![]()
Fiat Bravo μαύρο 1,4 sport 150hp
παιδια μην το ζωριζεται αλλο το θεμα,ο καθενας οπως γουσταρει και οπως τη βρισκει,κυβικα θες παρε κυβικα...τουρμπο θες παρε τουρμπο,ολα οκ,χαλαρα!!!
Υ.Γ σε καποια συναντηση θα βρεθουμε, δεν θα βρεθουμε??????? οποιο παιδακι με bravo θελει,κανουμε και φιλικο ανηγματακι.......ετσι για να του λυθη η απορια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'' stilo abarth 20v selespeed ''
οι σημερινοι κινητηρες ειναι λιγα κυβηκα κ λογο τον καιρον επισεις ειναι μελετημενοι να προσφερουν αξιοπηστια κ γρηγοραδα γιατι να παρω ενα αμαξι πολλα κυβηκα να πουλιεμαι στις βενζινες κ στα τελη ενω με ενα 1.4 μπορω να παρω τις ιδιες κ καλητερες αποδοσεις?επισεις εδω δεν εχουμε σκυλια μπουλντοκ κ τσιουαουα εχουμε αμαξια...οπως το βλεπει κανεις ο καθενας εχει την αποψη του..εγω παντος σκεφτομαι οτι καλητερα να παρω 1,4 κ 150 αλογα παρα 2.4 κ 170 αλογα μιας κ το 1.4τ γινετε με λιγα λεφτα πολυ πιο γρηγορο
Ανηγματακι ειπες ετσι...μην μας το αλλαξεις μετα γιατι τα ανηγματακια αρχιζουν απο χαμηλες στροφες...
Μην μας το γυρισεις μετα σε τελικες ομως...![]()
Έτσι δώστε από χαμηλές που κάνουν πιο εύκολα μπουμ! :P
Έχω ένα φίλο με ένα Civic 1800 το καινούριο ο οπόιος πάντα μου λέει για κοντρα 0-1000...
Η κόντρα όμως εγώ ξέρω ότι είναι 0-400.
Όπως και να έχει τον έχω και στα δύο.
Και αυτός μου λέει επειδή έχει πολλά κυβικά θα μου φεύγει στις τελικές, κάτι τέτοιο δεν έχω δει μέχρι τώρα.
Εσείς βέβαι στα 2,4 πιθανόν θα φεύγεται...
Πάντως κόντρα μπαίνει 0-400.
Δε το λέω με κακία αλλά θα ήθελα πολύ να έβλεπα το αποτέλεσμα.
Καθαρά και μόνο απο περιέργεια.
Και ας φύγει το Abarth, δε με νοιάζει... απλά θέλω να το δω.
-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!