το ABARTH παιδες ειναι μαμα και το BRAVO ειναι πρωτου σταδιου σχεδον προγραμα -εξατμηση -φιλτρο το λοιπον 180+ αλογα και ροπη συγουρα 25 κιλα εχει σαφως που πολλα πλεωνεκτηματα αλλα λαχανιαζει και πριν καλα καλα ποιασει 180km η διαφορα λιγοστευει .
εγω προσωπικη μου γνωμη ειχα ενα τουρμπακι που λαχανιαζε στα 170km και εφτιαξα ενα αμαξι πλεων που παει 260 χαλαρα οτι θελει ο καθενας δεν ειναι μονοπολιο η ταχυτητα ας με περασει ενα τουρμπακι μεχρι τα 150 μετα το εχω σκισει και λεω μετα γιατι η δυναμη ειναι οραιο να ειναι εκρηκτικη αλλα αν δεν εχει διαρκεια ειναι ανωφελη .
παντως εχω να διλωσω οτιπρεπει να το δουνε πολλοι το βιντεο για να καταλαβεις ολες τις ενδηξεις πχ
ο FACE ειδε οτι το BRAVO ηταν απο την εσωτερικη και κερδισε μετρα
ο Soul_Giannis τσεκαρε οτι δε πατησε φρενο κανεις αλλα οτι δεν ελατωσε ουδης ταχυτητα
ο Tokis ειδε με μαγικο τροπο τι εγηνε μετα το τελος του βιντεο και ειδε το BRAVO να ξανα απομακρινεται (διλαδι συμφωνει οτι καποια στιγμη το Abarth κοντεψε να ρηξει προσπεραση στο BRAVO μεχρι που το BRAVO εβαλε τη R ραλη ταχυτητα και αφου τελιωσε το REC στη καμερα χαθηκε με τη ταχυτητα της σφαλιαρας)
καποιος αλλος το ειδε να σταματαει
τη στιγμη που ο ABARTH DNA τα εχει για πρωινο και δε χριαζεται να ποιασουνε 180 km τα καθαριζει απο τα 100km γιατι απλα εχει ABARTH 2,4 20v
τωρα να πω και εγω μια μ................α να περασει η ωρα μηπως ακουσατε να μουγκριζει το ABARTH ?
αν δε το ακουσατε ειναι γιατι ο ανθρωπος δε το πατησε καθολου τον πηγε κοντρα με το CRUISE CONTROL.
(etsi giati me afta poy grafete ponane ta matakia moy)