Πωπω τι κίνημα προστασίας του Παντελή είναι αυτό!!
Μηπως πρέπει να μπει και στους κανόνες του forum να μην ενοχλούνται τα μέλη που έχουν κάνει μετατροπές??
Επίσης δεν ήξερα ότι είναι κριτήριο σεβασμού το αν έχεις κάνει μετατροπή σε stilo...![]()
Fiat Bravo μαύρο 1,4 sport 150hp
Ποιο post ακριβώς διαστρεβλώθηκε αγαπητέ Mod? Και δεν απάντησες στην ερώτηση μου (κάτι που φυσικά είναι εντελώς προαιρετικο...)
Α και δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά και εγώ ως μέλος απο το 2005 και official το 2009 έστω και κάτι ελάχιστο το έχω προσφέρει...
Fiat Bravo μαύρο 1,4 sport 150hp
να σου απαντήσω..Το θέμα δεν είναι οι μετατροπές αλλά η καζούρα σε κάποιον που έχει στηρίξει το club από την αρχή και το μόνο που έχει προσφέρει στο club είναι γνώση ακόμα και σε μέλη που ως διάττοντες αστέρες λάμπουν λίγο και στη συνέχεια εξαφανίζονται μέχρι να χρειαστούν ξανά κάτι. Να μην παρεξηγηθώ, και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αρκετά σημαντικά μέλη έχουμε χάσει έτσι. Εννοείτε ότι και εσύ έχει προσφέρει το μέρος σου στο club όπως και όλοι, αλλά με ειρωνείες () δεν πάμε πουθενά.
![]()
Σε μια κόντρα, όταν ανάβεις φλας σημαίνει ότι εγκαταλείπεις, οπότε νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρο. ΕΑΝ βέβαια συνέχιζαν, μάλλον το stilo θα έβγαινε μπροστά λόγω τελικής. Μέχρι τότε είναι καθαρότατα μπροστά το bravo...
Θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα αυτή. Δεν κανονίζουμε τπτ να ξεσκουριάσουμε κιόλας?? Μένει μόνο να βρούμε ένα stilo abarth και ένα bravo 150...![]()
"Pay to get in, pray to get out..."