Σελίδα 4 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 2 3 4 5 6 14 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 162

Θέμα: abarth stilo Vs bravo Tjet

Το avatar του χρήστη MiKe_KaVaLa
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: abarth stilo Vs bravo Tjet

Πω πω πω κακιαααα και μονο κακια...μισος ατελιοτο!

Καταρχας να σου απαντησω γιατι δεν γινεται να σε αφηνουμε ετσι και να μην μιλαει κανει.Λοιπον επειδη το ξερω κι εγω πολυ καλα αυτο το OPC θα φας τετοια *ολα που δεν θα σε περνει ο υπνος τα βραδια...ασε που δεν θα πιασεις στο στομα σου ξανα την Opel.

O φιλος μου ο Tokis εχει το Turbo και δεν ειναι προσκυνητης σαν κι εσενα να καθεται και να λεει στον οποιονδηποτε οτι εχει το καλυτερο και γρηγοροτερο αμαξη...ειναι σοβαρο παιδι με λιγα λογια και λεει τα πραγματα οπως εχουν.

Για μενα δεν θα σου πω κατι,νομιζω οτι μερικοι ξερουν για εμενα για το ποιος ειμαι και γενικα τι ρολο βαραω.Αν επιμενεις ομως η κοντρα ειναι με λεφτα κι εσυ τραγουδα...

Δεν μου λεει ομως κατι η πιστα των Σερρων και το 2.4,η δυναμη φαινεται αλλου κυριε παντελη!

Τι παιζει με μενα και το αμαξη μου μονο λιγοι το ξερουν...αν θες να μαθεις κι εσυ σου ειπα παραπανο πως εχει το θεμα...

Τι σε νποιαζει εσενα τωρα ο Νικολας αν εχει λεφτα κι αν εχει λεφταδες φιλους,και θα παρει και οτι αμαξη γουσταρει!Δηλαδη τοσο κολλημενος εισαι πια...υπαρχουν αμαξια στους καιρους μας που δεν εχουν καμια σχεση με Fiat...με Abarth...

Tελος να πω οτι εισαι πολυ παρτακιας,δεν ακους κανεναν και τιποτα.Πρεπει δηλαδη ολοι να ζησουμε με την ιδεα οτι εσυ,οι ιδεες σου και το *ολοabarth σου εισαστε οι καλυτεροι και δεν υπαρχουν ισαξιοι αντπαλοι και το καλυτερο...καλυτεροι.Καλα κανε ντουπεκι γιατι δεν σε περνει και πολυ...πατα τα 260χλμ/ωρα μαζευαι αλογα απο τις εποχες και να μην ξεχνας να ονειρευεσαι το 2.4 σου να γινει 2.4Τ

Μην ταλαιποριεσαι ομως,τα αμαξια ερχοντε και στον βολο στο χαλαρο...
    οι καμερες....ο καφες....και το πληθος θα ειναι εκει.Μην μου λες ομως για Σερρες και Σεραικη μπουγατσα...ο οδηγος και το αμαξη του φαινεται στον καθαρο και καθημερινο δρομο!

Ενα τελευταιο σου λεω κατσε και χαλαρωσε...δεν εισαι ο μονος που εχεις Abarth...

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

ετσι ετσι χαχαχαχαχαχαχαχαα
    καλημερα σας κ. Maik προσφερουμε και τσα'ι' αν επιθυμει η αφεντια σας.
    αλλα η σοβαροτητα φιλε δεν ειναι να κανεις κοντρες στο δρομο αλλα εκει που πρεπει .
    και παλι καλημερα σας.
    ABARTH .
    εξαλου τα ονειρα καποια στιγμη πραγματαποιουντε αλλα μεχρι τοτε δεν στοιχειζουν τιποτα.
    Fiat Stilo Abarth 2,6 20v
    03-11-2001 προκαταβολη παραγγελιας
    ισως ο ποιο παλιος ολων ........κι ομως ειμαι ακομη εδω.....

Το avatar του χρήστη Tokis
    Περιοχή
    Καβάλα
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο παντελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    μωρε εσυ αμα βλεπεις Bravo οτι και να ειναι πεφτεις και το προσκυνας
    εγώ φίλε Παντελή είχα stilo και το έδωσα για να πάρω κάτι άλλο. Και σε κάποια χρόνια θα δώσω και το bravo για να πάρω κάτι άλλο. Δεν είμαι της άποψης να παντρέυεσαι το αυτοκίνητο. Ούτε να αλλάζω κάθε χρόνο μηχανή για να βάζω κοντρίτσες στις ευθείες και με S2000 και OPC και να νομίζω ότι κάνω κάτι...

α το βρηκα δεν εχεται παρα μονο να ερθεται στη πιστα των Σερρων και να με περασεται στις ευθειες η' να με περασεται με το 2,5 το BRAVO η' ακομη καλητερα να βαλεται λεφτα αντι για βενζηνα και παλι να με περασεται .
    χαχαχαχαχαχαχχα
    πίστεψε με εχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω και να πετάξω τα λεφτά μου από το να λιώνω λάστιχα στη πίστα και μετά να τα δείχνω στις φωτογραφίες. Εσυ που έχεις λεφτά και χρόνο πέτα τα όπου θέλεις. Αλλά δεν σου πέφτει λόγος ποιος έχει λεφτά και ποιος όχι....

το θεμα ειναι οτι ο ενας δεν του εχουνε μεινει λεφτα αφου φτιαχνει το αφτιαχτο TURBO
    ο αλλος διθεν οτι εχει λεφτα και φιλο OPC που τιποτα απο τα δυο δεν ισχειει μιας και απο PUNTO GT πηρε 1,2 diesel corsa και ο τελευταιος που εχει ενα BRAVO που δε ξερουμε αν ειναι TURBO τελος παντων οπως μπορει ο καθενας και η αλεπου που τα κανει κρεμασταρια .
    καλημερας κύριοι και καλη ψηφο
    ναι είναι turbo το bravo αλλά δεν είναι γρηγορότερο από S2000 ούτε βγάζει 300 άλογα, ούτε έχει τελική 260 ούτε είναι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ απλά το έχω για κανένα ταξίδι, να πηγαίνω στη δουλειά και να κάνω και καμιά προσπέραση. Τουλάχιστον δε δίνω 500Ε το χρόνο για τέλη κυκλοφορίας όσα δίνει και ο ξάδελφος μου με το Navara...

Y.Σ. το να είσαι μέλος του stiloclub δε σημαινει ότι πρέπει να πιστεύεις ότι έχει το καλύτερο αμάξι του κόσμου. Ετσι θέλω να πιστευω τουλάχιστον...
    Fiat Bravo μαύρο 1,4 sport 150hp

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Ρε αφηστε τον ανθρωπο να ζησει το ονειρο του με το abarth που εδωσε ενα σκασμο λεφτα κ παλι 189 αλογα μετρηθηκε..

Αφηστε τον ,ακομα τα κλαιει κ κατι πρεπει να πει για να μη φανει κοροιδο...

Αντε Παντελη κ την επομενη φορα οταν θα γραφεις παπαριες ξαναδιαβασε τες μια φορα πριν ποσταρεις.
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Το avatar του χρήστη cavallino
    Περιοχή
    Γλυφάδα
    Chats
    0

Εαν θέλετε & την γνώμη ενός ανθρώπου που μετράει τα λεφτά καθώς έχει οικογένεια να θρέψει, εαν είναι να δίνω -ειδικά- τα καινουργια τέλη κυκλοφορίας & τις ανάλογες βενζίνες για να περνάω κάποιον μετά τα 170 δεν θα το έκανα ποτέ...

Δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή αντιπαράθεση όταν μιλάμε για σχεδόν τα διπλάσια κυβικά.

Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε αφού σε λίγο θα μπει ο 1,8-200hp & με δώρο 10 κουτάκια Lipton tea.

Το avatar του χρήστη lakis
    Περιοχή
    athens
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MiKe_KaVaLa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πω πω πω κακιαααα και μονο κακια...μισος ατελιοτο!

Καταρχας να σου απαντησω γιατι δεν γινεται να σε αφηνουμε ετσι και να μην μιλαει κανει.Λοιπον επειδη το ξερω κι εγω πολυ καλα αυτο το OPC θα φας τετοια *ολα που δεν θα σε περνει ο υπνος τα βραδια...ασε που δεν θα πιασεις στο στομα σου ξανα την Opel.

O φιλος μου ο Tokis εχει το Turbo και δεν ειναι προσκυνητης σαν κι εσενα να καθεται και να λεει στον οποιονδηποτε οτι εχει το καλυτερο και γρηγοροτερο αμαξη...ειναι σοβαρο παιδι με λιγα λογια και λεει τα πραγματα οπως εχουν.

Για μενα δεν θα σου πω κατι,νομιζω οτι μερικοι ξερουν για εμενα για το ποιος ειμαι και γενικα τι ρολο βαραω.Αν επιμενεις ομως η κοντρα ειναι με λεφτα κι εσυ τραγουδα...

Δεν μου λεει ομως κατι η πιστα των Σερρων και το 2.4,η δυναμη φαινεται αλλου κυριε παντελη!

Τι παιζει με μενα και το αμαξη μου μονο λιγοι το ξερουν...αν θες να μαθεις κι εσυ σου ειπα παραπανο πως εχει το θεμα...

Τι σε νποιαζει εσενα τωρα ο Νικολας αν εχει λεφτα κι αν εχει λεφταδες φιλους,και θα παρει και οτι αμαξη γουσταρει!Δηλαδη τοσο κολλημενος εισαι πια...υπαρχουν αμαξια στους καιρους μας που δεν εχουν καμια σχεση με Fiat...με Abarth...

Tελος να πω οτι εισαι πολυ παρτακιας,δεν ακους κανεναν και τιποτα.Πρεπει δηλαδη ολοι να ζησουμε με την ιδεα οτι εσυ,οι ιδεες σου και το *ολοabarth σου εισαστε οι καλυτεροι και δεν υπαρχουν ισαξιοι αντπαλοι και το καλυτερο...καλυτεροι.Καλα κανε ντουπεκι γιατι δεν σε περνει και πολυ...πατα τα 260χλμ/ωρα μαζευαι αλογα απο τις εποχες και να μην ξεχνας να ονειρευεσαι το 2.4 σου να γινει 2.4Τ

Μην ταλαιποριεσαι ομως,τα αμαξια ερχοντε και στον βολο στο χαλαρο...
    οι καμερες....ο καφες....και το πληθος θα ειναι εκει.Μην μου λες ομως για Σερρες και Σεραικη μπουγατσα...ο οδηγος και το αμαξη του φαινεται στον καθαρο και καθημερινο δρομο!

Ενα τελευταιο σου λεω κατσε και χαλαρωσε...δεν εισαι ο μονος που εχεις Abarth...

εγω συμφωνω απολητα μαζι σου κ για το αν ενα αμαξι ειναι γρηγορο δε φαινετε στη πιστα φαινετε στην ευθεια
    my STILO1.4 Αbarth rims H&r ελατηρια 4ποντα

Το avatar του χρήστη ABARTH DNA
    Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ
    Chats
    0

ρε παιδια γιατι βγαζετε τοσο χολη ??? ενταξει δεν εχουμε τον πιο δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα,ενταξει ειναι πολλα τα κυβικα,ενταξει μας περνανε ολοι,αλλα οπως γουσταρει ο καθενας μας,δεν το καταλαβαινω,πρεπει δηλαδη να εχουμε 1.2 για να μην παρεξηγειται κανεις ??? ή ειμαστε σε κανενα αλλο club ??? στο stilo club δεν ειμαστε ??? ε ειναι κακο να παινευουμε το stilo ??? και οσους λενε πολλα κυβικα λιγη δυναμη: παιδια το εχετε οδηγησει??? μπορειτε να καταννοησετε την γλυκια δυναμη που εχει παντου απο τις 1000 - 6500 στροφες χωρις να κουραζεται πουθενα και ποτε??? μπορειτε να καταννοησετε οτι η fiat κοιταξε μπροστα και κανεις δεν το πηρε χαμπαρι,παρα μονο να λενε τι μ@λ@κι@ εκαναν οι ιταλοι ??? ενα καθημερινο αυτοκινητο με ενα φανταστικο μοτερ που δεν ζηταει τιποτα απο τον κατοχο του και του χαριζει και πολλα χαμογελα,δηλαδη που ειναι το κακο ???

υ.γ το γρηγορο αμαξι στις στροφες φαινεται οχι στην ευθεια!!!
    '' stilo abarth 20v selespeed ''

.... Εδώ το έχω αλλά θα κρατηθώ δεν θα μιλήσω...

Το avatar του χρήστη Tokis
    Περιοχή
    Καβάλα
    Chats
    0

που είδες ακριβώς να βγάζει κάποιος χολή? Ειπε κανείς ότι το abarth δεν είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο? Το ποιος είναι κολλημένος είναι φανερό...
    Ολοι αγαπάμε το stilo αλλά μην πηγαίνουμε με παρωπίδες..
    Ξέρεις κάποιο άλλο αμάξι με βάρος 1 τόνο και κάτι και κινητήρα 2.4 που να μην έχει ροπή?
    Fiat Bravo μαύρο 1,4 sport 150hp

Το avatar του χρήστη MiKe_KaVaLa
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ABARTH DNA Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια γιατι βγαζετε τοσο χολη ??? ενταξει δεν εχουμε τον πιο δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα,ενταξει ειναι πολλα τα κυβικα,ενταξει μας περνανε ολοι,αλλα οπως γουσταρει ο καθενας μας,δεν το καταλαβαινω,πρεπει δηλαδη να εχουμε 1.2 για να μην παρεξηγειται κανεις ??? ή ειμαστε σε κανενα αλλο club ??? στο stilo club δεν ειμαστε ??? ε ειναι κακο να παινευουμε το stilo ??? και οσους λενε πολλα κυβικα λιγη δυναμη: παιδια το εχετε οδηγησει??? μπορειτε να καταννοησετε την γλυκια δυναμη που εχει παντου απο τις 1000 - 6500 στροφες χωρις να κουραζεται πουθενα και ποτε??? μπορειτε να καταννοησετε οτι η fiat κοιταξε μπροστα και κανεις δεν το πηρε χαμπαρι,παρα μονο να λενε τι μ@λ@κι@ εκαναν οι ιταλοι ??? ενα καθημερινο αυτοκινητο με ενα φανταστικο μοτερ που δεν ζηταει τιποτα απο τον κατοχο του και του χαριζει και πολλα χαμογελα,δηλαδη που ειναι το κακο ???

υ.γ το γρηγορο αμαξι στις στροφες φαινεται οχι στην ευθεια!!!
    Συγνωμη ρε φιλε,πολυ ωραια αυτα που λες και συνφονω με τον λογο σου αλλα κοιτα να δεις...δεν τα εχουμε βαλει με ενα κοινο Abarth.Τα εχουμε βαλει προσωπικα με του παντελη το Abarth....και τον λογο του...

Τωρα τι κανει στο συγκριτικο που διαβαζουμε καλυτερα ανοιξτε και διαβαστε τα τεχνικα,εγω τα διαβασα.και ο ενας καλος και ο αλλος...και ο ενας εχει τα + και τα - και ο αλλος...

Κι εσυ ομως Abarth δεν εχεις???Γιατι δεν τα βαζουμε μαζι σου αναρωτιθηκες ποτε σου...?

Παρόμοια Θέματα

1. Fiat Bravo Abarth
    By canonis in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-09, 21:11
  2. Bravo vs Stilo
    By Turboκαψουρης in forum Γενικά
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-09, 22:11
  3. Fiat Bravo TJET TUNING
    By drformatgs in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 18