και καλησπερα σας
το λοιπον εγω δεν εχω καταλαβει ως προς τι ολη αυτη η διαθεση που εκφραζεται .
δεν σας αδικο γιατι οταν δε το εχει το κατηγορεις αλλα οταν το εχεις δε σικωνεις κουβεντα.
τα κρεμασταρια της αλεπους που λεγαμε.
και λεω ξανα οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν μπορει να φανταστει πως αποδειδει στο δρομο ενα ABARTH 2,4 20v αν με 170 αλογα ξεφτυλιζει τα παντα τοτε τα ''παντα'' εχουνε ψευτικα αλογα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και για χαλαρωστε λιγο γιατι δεν εγηνε και τιποτα μου ειπατε και σας ειπα και εγω και καναμε πλακα
τι θελετε διλαδι να τι λετε παντα εσεις και οι υπολοιποι να ειναι υπο δε το καταλαβα
στα πλαισια της επικοινωνιας πρεπει να ξερεται οτι ολοι ειναι ισοι και βεν ειναι ηθηκο να υποτυμας καποιον .
τωρα αν θελεται να τα πουμε εξω απο τα δοντια και παντα σε φιλικο επιπεδο
ο ενας δεν εχει το μοτερ που χριαζεται για να αποδειξει κατι αλλα θα φωναξει ολους τους φιλους του να μονομαχησουνε με τον αντιπαλο ο αλλος χωρις να εχει καποιο προιγουμενο μιας και βρηκε αφορμη τι λεει και αυτος χαλαρα οτι θελει κοντρα αλλα με λεφτα
και ο τριτος μας τι λεει οτι ειμαστε ανωρημοι και οτι αυτος ειναι ώριμος
και εγω απαντω χωρις να τη πω σε κανεναν τι θελεται και ψαχνεστε ?
νομιζατε οτι θα καθομουνα και θα σας βλεπω να γραφετε ''πα//////////ροες για τη παρτη μου .
δε πηραξα κανενα σας και πανω απο ολα σαν παρεα που κανουνε δικτιακα δεν περιμενα τετοια αντιμετοπηση .παντα ομως να τονισω οτι δε κραταω κακια και οταν βρεφουμε υποσχομαι να κερασω καφεδακι τσα'ι' οτι θελεται αλλα κοντρες μονο στις Σερρες . και δε καταλαβα γιατι κωλωνετε να ερθεται στη πιστα εκτως απο Track Day εχει και σουβλακια
και ξεχασα Καλο βραδι φιλακια πολλα