Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο face Εμφάνιση μηνυμάτων
να σου απαντήσω..Το θέμα δεν είναι οι μετατροπές αλλά η καζούρα σε κάποιον που έχει στηρίξει το club από την αρχή και το μόνο που έχει προσφέρει στο club είναι γνώση ακόμα και σε μέλη που ως διάττοντες αστέρες λάμπουν λίγο και στη συνέχεια εξαφανίζονται μέχρι να χρειαστούν ξανά κάτι. Να μην παρεξηγηθώ, και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αρκετά σημαντικά μέλη έχουμε χάσει έτσι. Εννοείτε ότι και εσύ έχει προσφέρει το μέρος σου στο club όπως και όλοι, αλλά με ειρωνείες ( ) δεν πάμε πουθενά.
Αν δεις τα post μου στην αρχή του topic προσπάθησα να εκφράσω τη γνώμη μου χωρίς να προσβάλω ή να εκνευρίσω κανέναν και μάλιστα τόνισα ότι το bravo δεν είναι γρηγορότερο από το abarth. Ο φίλος Παντελής όμως με αντιμετώπισε με εκφράσεις του τύπου προσκυνάω τα bravo και το bravo που δεν ξέρουμε αν είναι turbo.
Τέλοσπαντων επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου οι προσωπικές κόντρες με μέλη του club και το έχω δείξει αυτά τα χρόνια θεωρώ το θέμα λήξαν και ελπίζω το ίδιο να κάνει και ο φίλος Παντελής και να μη με τσαγιάσει πολύ αν με πετύχει πουθενά...