σε αυτα τα περιοδικα ειναι ολα αντικειμενικα γιατι το λες αυτο? μπορει να καναν αλλου ειδους μετριση και ετσι να βγηκε οικολογικοτερο
σε αυτα τα περιοδικα ειναι ολα αντικειμενικα γιατι το λες αυτο? μπορει να καναν αλλου ειδους μετριση και ετσι να βγηκε οικολογικοτερο
the italian job
Τα πραγματα ειναι τα εξης κατα εμου...
Δεν θα καθησω να ασχολειθω στο τι γραφει το καθε περιοδικο και με ''ποσα'' τα γραφει ,οπως δεν ασχολειθηκα και τοτε πριν αγορασω το Stilo.Το μονο που ασχολουμε οταν διαβαζω περιοδικο για αυτοκινητα η μπαινω σε καποιο site εμπορικο η μη ειναι αν μου αρεσει στις φωτογραφιες, αν στα ματια μου αρεσουν τα νουμερα που διαβαζω και τελος η σχεση τιμης/αξιας & -εκπτωσης του συγκεκριμενου μοντελου.
Ολα τα αλλα ειναι μλκιες...και στο κατω κατω ενα οχημα ειναι ,παλιοσιδερα.
Το αν θα το παρω η οχι αυτο θα το μαθει σε λιγο καιρο η τσεπη μου...
Το θεμα το ανανεονω γιατι νομιζω οτι σας ενδιαφερει καπως...μαλλον οχι ομως απ' οτι καταλαβα![]()
Eμ Polo ειναι τι θα ειναι;
Δες εδω αυτοκινητο στην ιδια κατηγορια με ψυχη.Alfa romeo mito qv(170 ιπποι),και τιμη αναμενεται στα 21500 ευρω
http://www.4troxoi.gr/default.php?ar...&pname=Article
Παντελη μου αρεσεις που εισαι αντικειμενικος παντα!!!χαχαχα...
Διαθεσιμος και στην ελληνικη αγορα ο νεος μικρος TSI για το νεο Vw Polo με τιμες ακρος δελεαστικες που ξεκινουν απο € 13.650,00 για την εκδοση TRENDLINE 3D.
Τον Μαρτιο αναμενουμε να τον δουμε και στο Skoda Octavia5.
Ενημεροτικα παντα...
Φιλε maik οπως βλεπω εισαι σταθερος με το VW..δεν το ξεχνας....εχεις ανοιξει αυτο το θεμα απο τον 6-7/09 περιπου αν ειδα καλα,,,..και ακομα εχεις συνεχεια...
ενταξει ομορφο αμαξακι ειναι....αλλα εδω ειναι stilo club αν δεν κανω λαθος και γενικα fiat...ενταξει λεμε και καμια γνωμη για αλλα αυτοκινητα...
αλλα ελεος...μεχρι και τι αναμενεται να βγει για vw kai skoda λες...κοντευουμε να γινουμε γερμανικο club!!!