Νικο το πασατ δε καιει λαδια και αυτο γιατι ειναι δικο σου .
ομως του γειτονα το tsirococo καει και επιδη εχει φαει πολυ κραξιμο απο μενα δε το βαζει μπροστα για να φυγει οταν ειμαι και εγω εξω , καθετε και περιμενει μερχρι να φυγω η' να απασχοληθω με κατι αλλο .
αμα το δεις θα παθεις πλακα θα το τραβηξω βιντεο για να γελασουμε ολοι και δεν ειναι καν αμαξι 8αετειας .
οταν του ειπα καλοταξιδο (χαρηκε) και στο καπακι ειδα το ντουμανι και τον πειραξα για πρωτη φορα απο τοτε πριν φτασει σπιτι του το σβηνει μισο τετραγωνο μακρια και τσουλαει μεχρι το σπιτι του .
ομως τον παραδεχομαι γιατι το sciroco ειναι καλο αμαξι και ακρηβο και εδω που τα λεμε τωρα αμα καιει και κανα κουβα λαδι δε βαριεσε αμα χαλαει και κανα σασμαν το χρονο αναλωσημα ειναι δε βαριεσε ετσι ειναι αυτα .
αλλα αμα αυτα τα ειχε ο κοσμος στο Coupe που οντος ηταν το ποιο δυνατο στην εποχη του τοτε θα μας ειχανε κανει ρεπορταζ στο BBC .
φυσικα και δεν υπαρχει θεμα παρεξυγησεις απλα θα ηθελα να σε βλεπω τοσο εγω οσο και τα αλλα παιδια ποιο τακτηκα φιλε .
επισεις οταν σε μια παρεα ολοι λενε ΝΑΙ καντανταει κουραστικο καποιος πρεπει να λεει ΟΧΙ .
και αναλωλος το θεμα καποιος το λεει καθε φορα , μιας και το θεμα εχει να κανει με την vw το ΟΧΙ το λεω εγω .