ετσι ετσι μπορει τα φιατακια μας να χαλανε αρεα και που αλλα αυτα που τα εχει ο κοσμος σε εκτημηση χαλενε και καποιες φορες χαλανε ποιο ευκολα απο τα δικα μας γιαυτο σκαω και τα περνω
γιατι δε μπορει να εχετε σε εκτημηση τα γερμανικα που ειναι λαδιερες και βγαζουνε ενα σωρο προβληματα και τα κακομοιρα τα ιταλικα να μην βγαζουνε πολλες ζημιες παραμονο ενα αεροσακο που λογο γερμανικου εγκεφαλου δε λεει να στρωσει να τα κακοχαρακτηριζουμε χωρις ελεος.
διλαδι αν σπασει οπως και εσπασε εδω Βολο DSG II σε Audi ΤΤS και λογο υπετιοτητας το πληρωσε ο φιλος μου 7.855 ευρο και ακομη και ο δοιος ακομη ενω εσκασε που δε το βαλανε σε εκγηιση 5 μηνων αμαξι και 58.000 ευρω ματα αρχησε να μου λεει κατηγοριες για τα ιταλικα . ε να τωρα αμα εγω τον βρησω εγω θα φταιω?
να την βαλουνε εκει που ξερουνε την ποιοτητα αμα δεινεις ενα τακο χρημα και μολις χαλασει πληρωσεις εσυ αντι η εγκηιση και να πω και το εξης ,τι να το κανω το αμαξακι εξηπυρετησης αμα ειναι να μην μου βαλεις στην εγκηιση σχεδον 8000 ευρω και τα πληρωσω απο τη τσεπη μου .?
διλαδι μου δινεις το αμαξακι εξυπηρετησης πρωτον για να με δουλεψεις κανονικα και δευτερον να αισθανομε και υποχρεομενος εεεεε συγνωμη να την βαλουνε την τεχνολογια εκει που ξερουνε.
χιλιες φορες να εχω κατι που αν ποτε χαλασει να ειναι φτηνο, και οχι κατι ακρηβω που καθε τοσο και λιγακι χαλαει και για να το φτιαξω περνω δανειο καταναλωτικο.