Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 146

Θέμα: VW Polo 1.2 TSI + Tuning by ABT - DAS AUTO!

Threaded View

Το avatar του χρήστη MiKe_KaVaLa
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Chats
    0

Απάντηση: VW Polo 1.2 TSI + Tuning by ABT - DAS AUTO!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο παντελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    μη μη θα παθω εκγεφαλικο
    αμ μας πηρανε την αξιοπιστια και την σπορ οδιγηκη απολαυση
    μας εχει μεινει το ντιζα'ι'ν .
    και συγνωμη αμα μου λες οτι δινεις εμφαση στην εμφανηση και οτι το πολο ειναι ποιο τοτε τι να πω φιλε μου
    συγουρα το τι αρεσει στον καθενα μας ειναι υποκειμενικο αλλα δε μπορω να δεχτω ''προσωπικα'' οτι υπαρχει γερμανικο και ομορφοτερο απο Ιταλικο αμαξι.

μαλλων στη γειτονια σου εχεις το μονο Ιταλικο αμαξι και σε εχουνε επιρεασει πολλοι πολυ .
    δε πηραζει φιλε ευχομαι να παρεις αυτο που πραγματικα θα σε κανει να χαμογελας οταν το οδηγας αρκει να μην σε επρνανε αυτα που κατηγορεις και αποστρεφεσε τωρα.
    Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το Bravo, μου αρεσει και αρκετα μαλιστα οπως επισης κι αλλα Ιταλικα μοντελα.Αλλα μου αρεσει και πιο πολυ το Polo.Αν τα βαλω ολα κατω και πω κινητηρας,ντιζαιν,ποιοτητα,εγγυηση εκει διαλεγω γερμανικο διοτι με ξαλυπτει πληρως.Ουδε ποτε δεν κακοχαρακτηρισα τα Ιταλικα και ποσο μαλλον αυτα που οδηγω και οδηγησα. Παλι φιλαρακια θα ειμαστε εστο και το VW να παρω...σκεψου οτι εχω αλλα 2 Ιταλικα αυτοκινητα!

Οποτε το τι αρεσει στον καθενα και τι οχι ειναι τελειος υποκειμενικο πραγμα...φαντασου να εχεις 10 γκομενες κουκλαρες να διαλεξεις και προσπαθεις να βρεις την πιο καλη και την πιο ομορφη για εσενα...ο καθενας θα διαλεξει αυτη που θα τον καλυπτει και θα του ταιριαζει πληρως...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MiKe_KaVaLa : 13-02-10 στις 17:35

Παρόμοια Θέματα

1. KTM LC4 640 tuning
    By παντελης in forum Off-topic Section
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-10, 23:02
  2. προβλημα vw polo
    By MiKe_KaVaLa in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 11:19

Δικαιώματα - Επιλογές