Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου ουτε με κανενα αλλο μελος και φυσικα ουτε και με το αμαξη και συγκεκριμενα με τον 2.4 Abarth.Aπλα σας λεω να κοιταμε και τα αλλα αμαξακια που τα θεορω πιο μπροστα απο τα δικα μας Fiat.Το τι βγαζει του καθενα το αμαξη πιστευω ειναι καθαρα στο τι χρηση του κανει καλη η κακη ο κατοχος.Ειμαι και λιγο Γερμαναρας οποτε μην μου κρατατε κακια.Φιλαρακια ειμαστε,εδω τα λεμε κανουμε το καλαμπουρι μας αλλα ως εδω.Δεν μου αρεσει να μαλονω και προ παντων απο το κλαμπ που δημιουργειται μια κατασταση ασχημη για τα δικα μου δεδομενα.Δεν ειναι και οτι καλυτερο...αλλο να μιλαμε απο κοντα και να πινουμε την φραπακαι αλλο απο εδω.Θα υπαρχουν παντα παρεξηγησεις και ολα αυτα τα λεω εντελος φιλικα.Να με συνχορεσεται αν τα ειπα λιγο χιμα της προαλλες αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου τα λεω στα ισια.
![]()

και αλλο απο εδω.Θα υπαρχουν παντα παρεξηγησεις και ολα αυτα τα λεω εντελος φιλικα.Να με συνχορεσεται αν τα ειπα λιγο χιμα της προαλλες αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου τα λεω στα ισια.
Απάντηση με παράθεση