Ρε συ Παντελή, το τι έκανε ο φίλος σου με το TTS, δεν ξέρω. Και προφανώς δεν μπήκε στην εγγύηση γιατί κάποια ταρζανιά θα έκανε! Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει να σπάνε DSG. Και της γυναίκας μου το αμάξι είναι Golf 1.4 TSI με DSG7 το πήρα. Και μέχρι τώρα τουλάχιστον (12.000χλμ) λάδι δεν έχει κάψει... Και δε νομίζω ότι είναι "κάθε τόσο" τα προβλήματα των VW...

Εγώ έχω και VW και FIAT. Και είμαι από αυτούς που το FIAT είχε μόνο πρόβλημα με τη φύσα του αερόσακου. Και του ήπια το αίμα με τις μετροπές και ακόμη είναι σκυλί μαύρο! Και όποτε κάτσω σε κουβέντα και πουν κάτι για τα FIAT, παίρνω το μέρος των FIAT. Αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, και βγάλουμε τα VW πιο ζημιάρικα από τα FIAT και ότι καίνε λάδι!... Και όσο και να τα αγαπάμε τα FIAT, η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη των VW. Και από τα VW είναι καλύτερη των BMW και από των BMW είναι καλύτερη των Ferrari κλπ κλπ... Ας μην κολλάμε σε "γερμανικά" και "ιταλικά". Καλώς ή κακώς, τα ακριβότερα αυτοκίνητα έχουν και καλύτερη ποιότητα. Άλλες φορές όχι αντάξια της διαφοράς χρημάτων, άλλες φορές και καλύτερη...

Ρίξε μια ματιά και στο ίδιο το φόρουμ του StiloClub, όπου δεν γράφει κάποιος υπερβολικός αριθμός χρηστών, και δες πόσοι έχουν προβλήματα... Δεν θα έλεγα ότι είναι σπάνιο φαινόμενο. Και είναι προβλήματα από την βλακεία μιας φύσας, μέχρι και να σβήνει το αμάξι ενώ οδηγείς!!!...

Αυτά. Νομίζω ότι το Stilo είναι ένα αξιόλογο αμάξι της εποχής του και της κατηγορίας του και ειδικά στην εποχή του είχε στάνταρ εξοπλισμό που άλλα αμάξια ακόμη και σήμερα δεν τον έχουν. Καλώς ή κακώς (κακώς για μένα) το φάγανε μπαμπέσικα από την FIAT. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το σκαρί του (για αυτό και ρίχνω ένα κάρο λεφτά σε αυτό και δεν παίρνω ένα Saxorallo για την πίστα). Αλλά ότι και να λέμε, είναι ένα αμάξι που κυκλοφόρησε το 2001 και κοντεύει μια δεκαετία...