Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tokis Εμφάνιση μηνυμάτων
Μίλησα για συγκριτικό τεστ των δύο μοντέλων όπως έχουν κάνει το AUTOCAR το AutoBild το DRIVE και όχι για κείμενο μισής σελίδας που το μόνο που λέει για το stilo είναι ότι είναι συντηρητικο και δύο σειρές για τα + και -
Επειδή το είχα ψάξει πολύ τοτε που αγόρασα το stilo κανείς δεν ασχολιόταν...
Στο link που σου έδωσα, έχει κάτω-κάτω άλλα 5 links που οδηγούν σε ανάπτυξη των θεμάτων πάνω στο συγκριτικό, όπως "Κινητήτρες", "Στο δρόμο", "Εσωτερικό" κλπ κλπ. Οπότε δεν έιναι μισή σελίδας...

Επίσης ορίστε άλλο 1 από τους 4 Τροχούς. http://library.techlink.gr/4t/articl...8&article=9333

Γενικότερα υπάρχουν άρθρα και σίγουρα θα μπορούσα να αντρέξω στα περιοδικά που έχω κρατημένα, για να σου πω και ακριβώς ποιό τεύχος.

Το θέμα όμως δεν είναι αν βρω εγώ σήμερα το βράδυ άρθρα συγκριτικά για να σου αποδείξω "κάτι". Δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω να αποδείξω. Αν σε έθιξα που έγραψα ότι δεν μου άρεσε το πλαστικό του Bravo, σου ζητώ συγνώμη, αν και δεν θα έπρεπε να λάβεις υπόψην σου τη γνώμη μου, αφού είναι αν μη τι άλλο υποκειμενική. (όπως όλων).

Αυτά λοιπόν και sorry για την αναστάτωση που έφερα στο θέμα σήμερα.. Πρέπει να βρεθούμε από κοντά...