Ειλικρινά αν κανονίσετε καφέ και δεν είμαι πουθενά φευγάτος, να βρεθούμε. Και αν θέλετε έρχομαι και με το Golf να δείτε ότι δεν καίει λάδια και το σασμάν δουλεύει μια χαρά!Πάντως την τελευταία φορά που έγινε μια συνάντηση Θεσσαλονίκη, πήγα. Αν και οι παλιοί και γνώριμοι ήταν πιο λίγοι από τους καινούργιους...
Ρε συ Παντέλο!!! Λες η VW να με ξέρει προσωπικά και μου έδωσε το "καλό"?Αν έρθετε προς Θεσσαλονίκη για καφέ, θα σου φέρω άλλα 2 Passat φίλων, 2.0Τ με stage 1 της APR, ένα Passat 1.6FSI με πρόγραμμα, Golf V 1.4TSI 140PS με Revo, Golf V 1.4TSI 122PS με Overload, να δεις τα μοτέρ τους και να πάθεις πλάκα. Είναι πιο καθαρά και από όταν πήρα εγώ το δικό μου καινούργιο!
Και αυτά που σου λέω, αυτοκίνητα φίλων που πάμε έξω για καφέ και ξέρω ότι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.
Ρε συ, δεν υπάρχει αυτός ο τύπος! Όλους τους κουλούς εσύ τους γνωρίζεις??(σαν τον άλλο με το ΤΤS)...
![]()
Ότι υπάρχει μια τεράστια προκατάληψη και δυσφήμιση των FIAT σε αυτό είμαι μαζί σου Παντελή και αν θέλεις βοήθεια να το φωνάξεις στον κόσμο, υπολόγιζε κι εμένα μέσα! Είμαι 100% μαζί σου! Έχω προτείνει σε δικούς μου ανθρώπους να αγοράσουν FIAT, και όταν πετάνε το θεϊκό "εεεε, FIAT θα πάρω?", μαλλιάζει η γλώσσα μου!Αλλά όχι όμως να βάζουμε και όλα τα αυτοκίνητα στο ίδιο τσουβάλι.
Κανονίστε εσείς συνάντηση, κι εγώ είμαι μέσα!
Καλοτάξιδο φίλε μου. Πιστεύω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή στα κυβικά που πήγες. Βέβαια ας μην αρχίσουμε αυτό πατάει το άλλο κι εκείνο πατάει κάποιο τρίτο κλπ κλπ, γιατί θα γίνει χαμός...![]()

Πάντως την τελευταία φορά που έγινε μια συνάντηση Θεσσαλονίκη, πήγα. Αν και οι παλιοί και γνώριμοι ήταν πιο λίγοι από τους καινούργιους...
Απάντηση με παράθεση