Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: abarth-club

Το avatar του χρήστη lakis
    Περιοχή
    athens
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: abarth-club

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Stilo Abarth ειναι το μονο abarth που εχει γεννηθει απο τοτε που βαρεσε φαλιμεντο η Abarth οποτε πιστευω οτι τουλαχιστον αυτο επρεπε να ειναι μεσα εστω κ τιμης ενεκεν.

αποτι διαβασα το stilo δεν ειναι ενα καθαροαιμο abarth γιαυτο κ δεν ξεχωριζει απο τα αλλα απλα παραμονο απο τα πλαινα spoiler κ τα extras που ειχε κ το κινητηρα 2.4 οxi τρελων επιδωσεων.Η abarth εβγαζε αυτοκινητα καθαροαιμα αγωνηστηκα το stilo ηταν απλα ενα λιγο ποιο γρηγορο stilo...ενα 500 η ενα punto η κ τα παλιοτερα abarth δεν ειχαν σχεση με τα κανονικα μοντελα ηταν οπως ειπαν κ τα παιδια απο τη μανα τους abarth k οχι ενα βελτιωμενο μοντελο απο θεμα κ επιδωσεων κ εμφανισης εσωτερικης κ επιδωσεων η abarth για μενα αρχιζε να αναγεννιεται απο τα 2 τωρινα μας μοντελα 500 punto τα οποια κεντριζουν το ενδιαφερον με την πρωτη ματια... το μονο που εκανε η abarth τα χρονια που ηταν πεσμενη ηταν να βγαζει διαφορα αξεσουαρ σποιλερ καθησματα κ τετοια που τα βαζαν στα chique..η στα παλαιοτερα punto

τουλαχιστον το stilaki μας που ειναι τοσο ομορφο επρεπε να το βγαζανε τουλαχηστον με το κουστουμη του shumi κ να το λεγανε abarth να ηταν ποιο τουμπανιασμενο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lakis : 19-10-09 στις 15:11
    my STILO1.4 Αbarth rims H&r ελατηρια 4ποντα

Petros e cosi brutale! Το avatar του χρήστη ioannidis
    Περιοχή
    600χλμ Νότια της Θεσσαλονίκης
    Chats
    0

Ένα μοτέρ "αμφιβόλων επιδόσεων" όπως το λέτε, που το φόρεσε μόνο ένα αμάξι (το Stilo) με μια μικρή υπογραφή ενός σκορπιού δεν μου κάνει για "απλά μια βελτίωση" ενός "απλού" βελτιωτικού οίκου.
    Μπήκε σε τόσο κόπο η FIAT να βγάλει ένα 2,4L και δεν το έβαλε πουθενά αλλού έτσι για μια απλή βελτίωση; Μου φαίνεται λίγο κουλό. Πρέπει να τους "γαργάλησαν" αρκετά οι τύποι της Abarth για την παραγωγή του.

Όπως και να έχει, και τα τωρινά μοντέλα που βγάζει η Abarth δεν θυμίζουν σε τίποτα την παλιά εποχή. Abarth με Turbo, μου κάθεται ΠΟΛΥ στραβά...

Προσωπική μου άποψη βέβαια όλα αυτά....
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
    Ambition bites the nails of success

Το avatar του χρήστη ABARTH DNA
    Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα μοτέρ "αμφιβόλων επιδόσεων" όπως το λέτε, που το φόρεσε μόνο ένα αμάξι (το Stilo) με μια μικρή υπογραφή ενός σκορπιού δεν μου κάνει για "απλά μια βελτίωση" ενός "απλού" βελτιωτικού οίκου.
    Μπήκε σε τόσο κόπο η FIAT να βγάλει ένα 2,4L και δεν το έβαλε πουθενά αλλού έτσι για μια απλή βελτίωση; Μου φαίνεται λίγο κουλό. Πρέπει να τους "γαργάλησαν" αρκετά οι τύποι της Abarth για την παραγωγή του.

Όπως και να έχει, και τα τωρινά μοντέλα που βγάζει η Abarth δεν θυμίζουν σε τίποτα την παλιά εποχή. Abarth με Turbo, μου κάθεται ΠΟΛΥ στραβά...

Προσωπική μου άποψη βέβαια όλα αυτά....
    +1000000000!!!!!!!!!
    '' stilo abarth 20v selespeed ''

Το avatar του χρήστη tzagarakis
    Περιοχή
    Heraklion, Greece, Greece
    Chats
    0

Ότι και να λέμε εμείς,αφού η FIAT το λέει abarth ,είναι abarth,ακόμα κι αν τότε ήταν στο ψάξιμο για το τι θα είναι abarth.
    Δεν παύει να είναι abarth.
    Tώρα τι λέμε εμείς και τι αυτοί δεν έχει καμία σημασία.
    Αbarth λέγεται ακόμα και το sei και το cinque,αφού έτσι τα ονόμασε η μαμά fiat.

Oυφ, τα πα και ξελάφρωσα!
    Μια αστραπή ειν' η ζωή
    χαρά στον που προλάβει
    να δει τη λάμψη πριν χαθεί
    και πέσει το σκοτάδι!!

Παρόμοια Θέματα

1. New Club
    By sNk][AnacondA in forum Off-topic Section
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 16:06
  2. Uno club
    By uno in forum Italian and Other Cars