Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: golf 2,0 gti

Hybrid View

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: golf 2,0 gti

Φίλε Lakis , πιστεύω ότι κανείς δεν νομίζει ότι λές ψέματα, το αντίθετο μάλιστα . Και φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα απο εμάς να λέει τίς απόψεις του , και εφόσον τίς δημοσιεύει , είναι αυτονόητο ότι θα δεχθεί κριτική , η πιο απλά σχολιασμό . Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία , γιατί κάποιοι φίλοι - μέλη του Club , πού θαυμάζουν τα Γερμανικά , κατέχουν και οδηγούν Ιταλικά , παρόλο πού σήμερα είναι πλέον πανεύκολο στόν καθένα πού μπορεί να έχει αυτοκίνητο , να έχει ότι εθνικότητας αμάξι θέλει . Τα όσα γράφεις πιο πάνω δεν λύνουν την απορία που εντελώς καλοπροαίρετα έχω διατυπώσει .
    Πάντα φιλικά,
    jason

P/s . Η MITO είναι ποίημα , απόλαυσέ την!!!

Το avatar του χρήστη lakis
    Περιοχή
    athens
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jason Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Lakis , πιστεύω ότι κανείς δεν νομίζει ότι λές ψέματα, το αντίθετο μάλιστα . Και φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα απο εμάς να λέει τίς απόψεις του , και εφόσον τίς δημοσιεύει , είναι αυτονόητο ότι θα δεχθεί κριτική , η πιο απλά σχολιασμό . Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία , γιατί κάποιοι φίλοι - μέλη του Club , πού θαυμάζουν τα Γερμανικά , κατέχουν και οδηγούν Ιταλικά , παρόλο πού σήμερα είναι πλέον πανεύκολο στόν καθένα πού μπορεί να έχει αυτοκίνητο , να έχει ότι εθνικότητας αμάξι θέλει . Τα όσα γράφεις πιο πάνω δεν λύνουν την απορία που εντελώς καλοπροαίρετα έχω διατυπώσει .
    Πάντα φιλικά,
    jason

P/s . Η MITO είναι ποίημα , απόλαυσέ την!!!
    φιλε μ εγω οχι απλα λατρευω τα ιταλικα αλλα αν μπεις στο δωματιο μ δ βλεπεις τοιχο ολοι ειναι γεματοι με ιταλικα αυτοκινητα πρεπει ναχω πανω απο 300 φωτογραφιες απο μικρος ειχα την τρελα δεν ειμαι λατρης των γερμανικων αλλα αν μ πεις gti golf η stilo abarth θα επερνα gti ειναι οπως κ να το κανεις ανωτερο.ο φιλος ο tokis τωρα αλλαζει το θεμα...φιλε μ σουπαεγω τιποτα για 159 κ jiulietta?το κρατημα της δ το ξερεις ουτε την οδιγικη της συμπεριφορα γιαυτο ν μη το λες οτι θαναι καλητερη.εγω ειπαμε κ ξαναλεω μιλαω για stilo k gti οχι για αλλα αμαξια!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lakis : 28-03-10 στις 12:51
    my STILO1.4 Αbarth rims H&r ελατηρια 4ποντα

Το avatar του χρήστη MiKe_KaVaLa
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jason Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία , γιατί κάποιοι φίλοι - μέλη του Club , πού θαυμάζουν τα Γερμανικά , κατέχουν και οδηγούν Ιταλικά , παρόλο πού σήμερα είναι πλέον πανεύκολο στόν καθένα πού μπορεί να έχει αυτοκίνητο , να έχει ότι εθνικότητας αμάξι θέλει .
    Θα σου απαντήσω για εμένα Jason... Δεν εχω τα φράνγκα! Κι αν τα είχα οχι μόνο Γερμανικό ακόμα και Σουιδικό κάμπριο θα έπερνα... Οπότε μας αρέσουν τα Ιταλικά που ειναι και καλα αμάξια και εχουν και αχτύπητες τιμές, λογικές για εμένα.

Δικαιώματα - Επιλογές