πολυ περισσότερο απο αυτο που γράφεται.
ολα στο κοσμο να πηγαίνανε στραβά και αν ο Ντουτσε αναστενοτανε απο τους νεκρούς παλι το ιταλικό αμαξι θα ηταν μεσα στη καρδια μου.
το γερμανικο προ'ι'ον ειναι απο τη φυση του λιτό χωρις φαντασία περιορισμένης απόδοσης και μικρης ευχαρίστησης .
ειναι καποιος πλουσιος εδω στο Βολο που εχει παραγκειλει εδω και μερικους μηνες (ετσι λεει) ενα R8 V10 Audi και ακομη το φτιαχνουνε .
μα καλα 2000 βιδες και εγω προσωπικά τις ξεβιδώνω και τις ξαναβιδωνω μεσα σε 34ωρες και τελειώνω μια μετατροπή ολόκληρη αουντι δε μπορεί να το φτιαξει ποιο γρηγορα.
και σιγα το αμαξι που θελει τοσο καιρο για να φτιαχτει.
ενω πας και περνεις την Ferrari F430 Scuderia εαν εχεις το **** βεβαια και μεσα σε 1 μηνα το εχεις το ΑΜΑΞΙ .
για εμενα σε αυτο το κοσμο των supercars η θα μπαινεις με τα σωστα ονοματα η μην μπαινεις καθολου με ιμημετρα.
αλλα μεχρι και το σλιπακι ειναι οντως ιταλικο γιατι σε θεμα ντιζαίν και ποιότητας οι ιταλοι δε παιζοντε .
τωρα να πω και μια ακομη αληθεια
εδω και λιγες μερες μου εχει χαλασει ο πολλαπλασιαστης και λογο της Bosch (παλι γερμανικη εταιρια) εχει εληψη το συγκεκρημενο ανταλακτηκο περασε ενα παλικαρι και το παζαρευε το αμαξι μου και οταν του ειπα οτι εχει ενα θεμα με το πολλαπλασιαστή και γιαυτο δεν το βαζω μπροστά κτλ. μου ειπε ''ε σιγα αυτο δεν ειναι προβλημα του μπαμπα (του) το Jetta εχει αλλαξει 3 φορες μοτερ 1,6 γιατι τι μια εκεγε λαδια και τις αλλες δυο φορες επασε (και με παραπονο) μακαρι να εκεγε πολλαπλασιαστές και να μην παθαινε το μοτερ τιοποτα.
αλλα μην κανουμε τα ασπρα ΜΑΥΡΑ ειπα καλο ειναι το golf αλλα δεν ειναι καλητερο απο το stilo .αυτο ειπα
απλα οσοι δεν καταλαβαινουνε τι εγραψα πολυ απλα οτι διαβαζουνε το εξηγουνε οπως τους αρεσει εγω ομως δεν ειμαι το 'μαντιο των Δελφων' να τα γραφω με διφορούμενη άποψη και οπως τον βολεύει τον καθε εναν να τα εξηγεί εγω ειπα οτι ειναι πολυ λίγο για τα λεφτά του και αν δινει την εντύπωση οτι κατι κάλο θα σου δωσει πατώντας τελικά δεν το εχεις και για να γινει ενδιαφέρον θελει πολλά λεφτά.
αλλα και παλι οπως λεει ο φιλος ο Tokis η φιατ έβγαλε απο τον 1,4 το μοτέρ 365 άλογα , έτρεξε σε αγώνα αντοχής στη Βαλενθεις για 6 ολοκληρες ωρες τους πηρε και τα σώβρακα με το 500αρακι και τελος τι να μας πεις τωρα και εσυ .αν η wv μπορέσει να φτιάξει τα 14αρια της να μην καίνε λάδι και να μην σπάζουνε με τις μανισιες ιπποδυνάμεις τοτε ισως ετσι πληροφοριακά να το ξαναποιασουνε το θέμα αλλα οπως ειπα για τα supercars ετσι θα πω και για τα απλα cars αν ειναι ειναι να μιλήσουμε για cars με ψυχή να μιλήσουμε για αυτα που διαθετουνε ψυχή και οχι για αυτά που προσπαθούν να αποκτησουνε ειτε με διαφημίσεις και ατοπα test ειτε μεσο αυτοτριτης.
τη καλημέρα μου σε ολους .