Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jason Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια εύλογη απορία : Κάποιο φίλοι - μέλη του club , που από ότι έχω εγώ τουλάχιστον αντιληφθεί , έχουν πάθος με τα Γερμανικά αυτοκίνητα ( Golf κλπ ) και που φυσικά είναι αναφαίρετο δικαιωμά τους ,η απορία μου λοιπόν είναι γιατί κατέχουν και οδηγούν STILO , PUNTO ,BRAVO κλπ , απο τη στιγμή που στίς ίδιες τιμές υπάρχουν και Γερμανικά.
Μήπως αυτό απο μόνο του λέει πολλά ;
Με εκτίμηση ,
Jason
Φιλε δ λεμε αυτο αλλα αν ειναι δυνατον να συγκρινεις αυτα τα 2 αμαξια ολοι ιταλικα εχουμε αλλα ελεος πια δεν ειναι κ το καλητερο αμαξι το stilo μη τα ισοπεδονουμε ολα.τα πιστευετε αυτα π λετε ειναι δυνατον να βγαζετε το gti κ να λετε οτι ειναι καλητερο το stilo?ειναι για γελια αυτο μ κοιτατε π δ σας λενε τιποτα κανεις απλα γιατι δεν υπαρχει κοσμος κ μιλανε οι ιδιοι κ οι ιδιοι οι οποιοι ειστε κολλημενοι με το stilo τα λεω φιλικα αυτα οχι με τσαμπουκα αλλα δ γινεται ν λεμε παραλογιες τωρα αυτο σε οποιοδηποτε κ να το πεις θα βαλει τα γελεια οτι ενα stilo abarth κιολας π ειναι 2.4 ειναι καλητερο απο το gti.δ μιλαμε γενικα οτι τα γερμανικα ειναι καλητερα οχι καλητερα δεν ειναι με τιποτα κ για μενα κ εγω π πουλησα το stilo πηρα mito qv μετα 170 αλογα κ μου εφτασε κ 23500 με τα εξτρα δ πηρα γερμανικο εννω αρκετοι μ λεγανε ν παρω γερμανικο εμεις σιγκρινουμε 2 μοντελα stilo k gti οχι ιταλικα γερμανικα,