Ξερω γιατι το γραφεις αυτο και να δεις που θα δωσεις την απαντηση μονος σου.
πηρες ενα ιταλικο απο τα ακλητερα της κατηγοριας στα 1,4 με 170 αλογακια και με πολυ συνχρονη τεχνολογια .δε υπαρχει περιπτωση να το συγκρηνεις με το Gti αλλα με το GT το συγκρινεις ανετα ετσι δεν ειναι?
γιατι ειστε στην ιδια κατηγορια κιβικων ασχετα νομιζω οτι το Gt μπορει να ειναι λιγο μεγαλητερο σε διαστασεις(αυτο δεν το θυμαμε συγουρα)
το Abarth 2,4 20v αν θελαμε να το συγκρινουμε με το golf με ποια εκδοση θα το συγκριναμε για πες μου γιατι αν μου πεις με το 1,4 που βγαζει 170 αλογα θα γελασω εγω.
γιατι με αυτη τι λογικη να κανουμε ενα συγκριτικο σε μια 360 Modena και με ενα toyota starlet 1,3 turbo που εχουνε την ιδια αναλογια ιππων/κιλα και να λεει ο καθενας τα δικα του.
οπως καταλαβενεις για κουβεντα να κανουμε αν θελεις επεσες στον ιδικο αλλα δεν θα οδηγησει πουθενα οπως εχει συμβει πολλες φορες στο παρελθων.
το golf ειναι ενα αμαξι 8-9 χρονια μετα απο το δικο μου και εχει κατι καινουργιο να πει στο κοσμο αλλα ειναι λιγο.
το Golf περα απο τις προκαταλιψεις μου θα το αγοραζα αν ειχε μοτερ fiat coupe αλλα 2,4 20νΤ την αναρτηση και την τετρακινηση της 159 με το εσωτρεικο τις MiTo GTA και την θει'ικη ομορφια της 8c
αλλα επιδι ξερω οτι αυτο το παντρεμα δε γινεται γιαυτο σου λεω οτι το Stilo μου ειναι καλητερο απο το γοφλλ.
και ακομη δεν εχω φτιαξει αυτα που θελω να φτιαξω.
εγω βλεπω MiTo και παθενω βλεπω γερμανικο και ανακταευωμαι τι μου λες τωρα .
αλλα ετσι ειναι μια γυναιακα που μπορει να σε τρελενει με τα παντα της μολις την αποκτησεις δε τι συγκρινεις με του γειτονα γιατι πιστευεις οτι του γειτουνα ειναι καλητερη εστω μονο σε ενα τομεα ασχετα αμα του γειτωνα ειναι μπαζο σε ολα τα αλλα θεματα.
επισεις ασχετο οτι με τι δικια σου μπορει σκουφιαζετε ο κοσμος ολος λεμε τωρα ασχετο.
αναφερω το παραδειγμα γυναικα για να το καταλαβουμε ολοι καλητερα.
οποτε αστο να παει απο κει που ηρθε το γκοφλ να τελιωνουμε ειναι αυτο που ειναι για αυτους που το θελουνε.
μεγια τους με χαρα τους .
δε μπορει να εχουνε ολοι ομορφα και γρηγορα αυτοκινητα στο δρομο.