Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: golf 2,0 gti

Hybrid View

Το avatar του χρήστη lakis
    Περιοχή
    athens
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: golf 2,0 gti

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Soul_Giannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Λακι κατσε γιατι θα μας τρελανεις εσυ!!!
    ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ GTI ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ DSG ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ

''εγω παντως πουλησα το stilo μου κ πηρα ενα χαλια μ χαλια golf gti dsg το οποιο οσο κ να μ αρεσε το stilo κ μ λειπει οφειλω να πω οτι ειναι σε αλλο κοσμο το gti δεν εχει σχεση παιδια με το stilo δε ξερω μ το bravo αλλα με το stilo αστα ν πανε κ παταω κ κατι abarth στο λαιμο ''

http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...S-AUTO!/page12

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ABARTH ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ?
    ΤΩΡΑ ΤΟ GTI ΕΓΙΝΕ MITO?

ΑΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ JASSON......
    το gti το πηρε ο μεγαλητερος αδερφος μ μαζι με μενα κ πηραμε κ ενα qv τωρα δ θα κατσω ν αναλησω τ κ πως παπατζας δεν ειμαι να λεω ψεματα οτι πηρα τονα πηρα ταλλο παντος η οικογενεια αυτα τα αμαξια εχει.τωρα συμφωνησε με οποιον θελεις κ μη γινεσαι δικαστης κ με βγαζεις ψευτη αν δ ξερεις τι εχω κ τ δεν εχω,τι γνωμη μ λεω κ πιστευω πολυ σαυτα π λεω κ ειναι κ η αληθεια τωρα αν εσεις νομιζετε οτι το stilo ειναι καλητερο οκ μαγκια σας.κ το οτι μ λειπει το stilo ειναι αληθεια κ πιστευω οτι για τα λεφτα του δ παιζετε αλλα σε τι μπορει ναναι καλητερο το abarth ρε ****το απο το gti??το μονο αρνητηκο ειναι οτι αν το πατησεις καιει παααρααα πολυ αλλα οσο αναφορα κρατηματα φρενα ποιοτητα κατασκευης κ επιδωσεις ειναι ανωτερο πως ν το κανουμε αφου ετσι ειναι εχουμε ενα γερμανικο ενα ιταλικο κ ενα σουιδικο αμαξι εγω το alfaromeo προτημω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lakis : 28-03-10 στις 04:44
    my STILO1.4 Αbarth rims H&r ελατηρια 4ποντα

Δικαιώματα - Επιλογές