Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: golf 2,0 gti

Threaded View

Το avatar του χρήστη lakis
    Περιοχή
    athens
    Chats
    0

Απάντηση: golf 2,0 gti

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jason Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Lakis , πιστεύω ότι κανείς δεν νομίζει ότι λές ψέματα, το αντίθετο μάλιστα . Και φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα απο εμάς να λέει τίς απόψεις του , και εφόσον τίς δημοσιεύει , είναι αυτονόητο ότι θα δεχθεί κριτική , η πιο απλά σχολιασμό . Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία , γιατί κάποιοι φίλοι - μέλη του Club , πού θαυμάζουν τα Γερμανικά , κατέχουν και οδηγούν Ιταλικά , παρόλο πού σήμερα είναι πλέον πανεύκολο στόν καθένα πού μπορεί να έχει αυτοκίνητο , να έχει ότι εθνικότητας αμάξι θέλει . Τα όσα γράφεις πιο πάνω δεν λύνουν την απορία που εντελώς καλοπροαίρετα έχω διατυπώσει .
    Πάντα φιλικά,
    jason

P/s . Η MITO είναι ποίημα , απόλαυσέ την!!!
    φιλε μ εγω οχι απλα λατρευω τα ιταλικα αλλα αν μπεις στο δωματιο μ δ βλεπεις τοιχο ολοι ειναι γεματοι με ιταλικα αυτοκινητα πρεπει ναχω πανω απο 300 φωτογραφιες απο μικρος ειχα την τρελα δεν ειμαι λατρης των γερμανικων αλλα αν μ πεις gti golf η stilo abarth θα επερνα gti ειναι οπως κ να το κανεις ανωτερο.ο φιλος ο tokis τωρα αλλαζει το θεμα...φιλε μ σουπαεγω τιποτα για 159 κ jiulietta?το κρατημα της δ το ξερεις ουτε την οδιγικη της συμπεριφορα γιαυτο ν μη το λες οτι θαναι καλητερη.εγω ειπαμε κ ξαναλεω μιλαω για stilo k gti οχι για αλλα αμαξια!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lakis : 28-03-10 στις 12:51
    my STILO1.4 Αbarth rims H&r ελατηρια 4ποντα

Δικαιώματα - Επιλογές