Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε δ λεμε αυτο αλλα αν ειναι δυνατον να συγκρινεις αυτα τα 2 αμαξια ολοι ιταλικα εχουμε αλλα ελεος πια δεν ειναι κ το καλητερο αμαξι το stilo μη τα ισοπεδονουμε ολα.τα πιστευετε αυτα π λετε ειναι δυνατον να βγαζετε το gti κ να λετε οτι ειναι καλητερο το stilo?ειναι για γελια αυτο μ κοιτατε π δ σας λενε τιποτα κανεις απλα γιατι δεν υπαρχει κοσμος κ μιλανε οι ιδιοι κ οι ιδιοι οι οποιοι ειστε κολλημενοι με το stilo τα λεω φιλικα αυτα οχι με τσαμπουκα αλλα δ γινεται ν λεμε παραλογιες τωρα αυτο σε οποιοδηποτε κ να το πεις θα βαλει τα γελεια οτι ενα stilo abarth κιολας π ειναι 2.4 ειναι καλητερο απο το gti.δ μιλαμε γενικα οτι τα γερμανικα ειναι καλητερα οχι καλητερα δεν ειναι με τιποτα κ για μενα κ εγω π πουλησα το stilo πηρα mito qv μετα 170 αλογα κ μου εφτασε κ 23500 με τα εξτρα δ πηρα γερμανικο εννω αρκετοι μ λεγανε ν παρω γερμανικο εμεις σιγκρινουμε 2 μοντελα stilo k gti οχι ιταλικα γερμανικα,

Και που είναι το κακό να είσαι κολημένος με κάτι; Δικαίωμά σου δεν είναι;
Και για να μην ανυσηχείς ότι το club στερείται πολυγνωμίας, σου λέω ότι το Stilo είναι μακράν πιο όμορφο από οτιδήποτε έχει προτείνει το VAG στην ανάλογη κατηγορία ακόμα και 7-8 χρόνια μετά. Ναι, από άλογα και ροπές μπορεί είναι καλύτερα τα Golf (φυσιολογικό μετά από 8 χρόνια εξελίξεων), αλλά ποιοτικά και σχεδιαστικά πιστεύω ότι είναι ακόμα στο 2001-02. Έχω πιάσει όμως πολύ κόσμο να γυρνάει το κεφάλι του όταν περνάει ένα ωραίο Stilo και να ψιλοαπορεί, ενώ να αδιαφορεί για το προπορευόμενο Golf. Εκεί ναι. Συγκρίνω και ένα 1.2 Stilo (ωραία φτιαγμένο) ακόμα και με R32.

Επίσης να αναφέρω ότι αν και Ιταλόφιλος, πιστεύω ότι το Mito είναι μακράν ότι χειρότερο σχεδιαστικά έχει βγάλει η Alfa. Αυτό όμως δεν με κάνει να πιστεύω ότι τεχνολογικά είναι χειρότερο.

Το resume είναι ότι σε θέματα γούστου δεν χωράει αμφισβήτηση. Ό,τι αρέσει στον καθένα.