Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: golf 2,0 gti

Hybrid View

Το avatar του χρήστη MiKe_KaVaLa
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: golf 2,0 gti

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jason Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η δική μου απάντηση Maik Kavala , με καλή διάθεση ασφαλώς , ειναι πώς στο Avatar σου έχεις εναν ΣΚΟΡΠΙΟ !!! που γράφει ABARTH .Τυχαίο είναι ;
    Φιλικά ,
    Jason
    Δεν ειναι καθολου τυχαιο φιλε μου, τα λατρευω τα Ιταλικα και πιο συγκεκριμενα τα αμαξια Fiat... O Carlos απλα ειναι ενα ειδωλο, αν θελεις ενα παθος!
    Aλλα σου λεω αν ειχα τα φρανγκα θα επερνα ακομα και αυτο...

Volvo C70...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MiKe_KaVaLa : 28-03-10 στις 20:35

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Chats
    0

Διαφορετικός τρόπος σκέψης και γούστου , φίλε Maik . Πρσωπικά εμένα και να μου το χαρίζανε , κάτι που μου θυμίζει μια κακάσχημη γριά, όσο και καλά εσώρουχα και να φοράει , θα έλεγα όχι ευχαριστώ , δεν θα πάρω . Εσύ που μπορείς και ανεβάζεις φωτογραφίες , βάλε από κάτω ένα Bravo , ένα Grande Essesese , κοιταξέ τα και ίσως καταλάβεις τόν δικό μου τρόπο σκέψης , τόν οποίο φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να τόν απορρίψεις .
    Πάντα φιλικά ,
    Jason
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jason : 28-03-10 στις 21:24 Αιτία: ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Το avatar του χρήστη MiKe_KaVaLa
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tokis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε οχι και Volvo ρε Μιχάλη. Σαν συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος θα είσαι...
    Αμαν κοπλημεντο ρε τοκη... ε,οχι και παπους...!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jason Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφορετικός τρόπος σκέψης και γούστου , φίλε Maik . Πρσωπικά εμένα και να μου το χαρίζανε , κάτι που μου θυμίζει μια κακάσχημη γριά, όσο και καλά εσώρουχα και να φοράει , θα έλεγα όχι ευχαριστώ , δεν θα πάρω . Εσύ που μπορείς και ανεβάζεις φωτογραφίες , βάλε από κάτω ένα Bravo , ένα Grande Essesese , κοιταξέ τα και ίσως καταλάβεις τόν δικό μου τρόπο σκέψης , τόν οποίο φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να τόν απορρίψεις .
    Πάντα φιλικά ,
    Jason
    Καλα συγουρα , η καθε γνωμη του καθενος σεβαστη. Αλλωστε εδω ειμαστε να τα συζηταμε και να διαφωνουμε (αρκετες φορες) απο το να συνφωνουμε. Το φορουμ μας το οποιο απευθεινεται καθαρα σε ενα και μονο μοντελο Ιταλικης κατασκευης δεν μου λεει κατι και μαλιστα δεν μου το απαγορευει να μιλαω και να εχω την δικη μου αποψη για αλλα αυτοκινητα. Την οποια γνωμη ειναι εντελος αντικειμενικη και καθολου επιθετικη στα Ιταλικα αυτοκινητα. Καθε αλλο τα Ιταλικα τα υποστηριζω αλλα οχι μονο αυτα... και το ξανα λεω, καλυτερο και ομορφοτερο μινι αυτην την χρονια νομιζω ο τιτλος πηγαινει στο Punto Evo ,ακομα και στο πιο απλο. Δεν βλεπω να υπαρχει κατι καλυτερο απο δα αυτο αυτη την στιγμη. Αλλα μολις περπατησει το Audi A1 ισως και να αλλαξω γνωμη... πλακα κανω ψαρακες!!!

Δικαιώματα - Επιλογές