Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4 5 6 7 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 63

Θέμα: golf 2,0 gti

Απάντηση: golf 2,0 gti

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο παντελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    εεεεεεε να μην λεμε οτι θελουμε ειπαμε 197 ιππους στο τροχο συν 33% απολειες εβγαλε το δυναμομετρο.
    και αναλογα την εποχη εχω απο 200 -261 αλογα (στροφαλο) και ποιος το καταλαβει γιατι συμβαινει αυτο κερδιζει μια εβδομαδα το αμαξι μου.
    61 άλογα διαφορά ανάλογα με την εποχη!!!!!!!!

Το avatar του χρήστη lakis
    Περιοχή
    athens
    Chats
    0

απλα δε γινετεεεε πνευμα αντιλογιας εχω γινει ρε!!!!!τα λεω για να γινετε κουβεντα ξερετε εσεις!!! ρε παντελο δε γινετε αυτο μη μας κοροιδευεις σε παρακαλουμε!!!!
    my STILO1.4 Αbarth rims H&r ελατηρια 4ποντα

Petros e cosi brutale! Το avatar του χρήστη ioannidis
    Περιοχή
    600χλμ Νότια της Θεσσαλονίκης
    Chats
    0

Επειδή η ανάγκη με κάνει θα παραθέσω μια σειρά από αιτίες:

1. Λόγω περιεκτικότητας του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα του Βόλου
    2. Λόγω θερμοκρασίας αέρα και "ελαττωματικού" κύκλου Carnot
    3. Λόγω στοκαρίσματος βενζίνης στα διυλιστήρια. Με τις νέες παραλαβές πιάνεις τα 260 μετά από 3-4 μήνες, πέφτεις...
    4. Λόγω της ηλιακής ενέργειας του καλοκαιριού όπου η οροφή σου μετατρέπει σε κινητική δύναμη με πατέντα από υβριδικό (για αυτό δεν την ανοίγεις ποτέ)
    5. Λόγω νοοτροπίας
    6. και τέλος μην ξεχνάμε ότι το αμάξι παραμένει ένα FIAT που κάνει ό,τι του καπνίσει και όποτε του καπνίσει...

Κερδισα;
    Κερδισα;
    Κερδισα;
    Κερδισα;
    Κερδισα;
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
    Ambition bites the nails of success

αποψή μου είναι πως η διαφορά είναι στο μοτερ. Αν το στιλο το βγάζανε μαμα τουρμπο τοτε θα ηταν μακραν καλύτερο.
    Πιο ωραίο σουλούπι, πιο ιδιαίτερο, πιο καλό στρίψιμο, πιο πολλά στανταρ στον εξοπλισμο...κτλ
    το γκολφάκι έχει όμως μοτεράκλα...200 μαμα που εύκολα και φτηνα και αξιόππιστα φτανουν τα 280...με μια ροπακλα ....πωπω και σχετικά καλή κατανα΄λωση.
    όλο το σ-κ το πέρασα με καλό φιλο με 2.0 gti golf v πρώτο σταδιο γύρω στα 240ps και εγώ με leon 1.8t γυρω στα 210ps, ωραίες κοντριτσες...τσαγιάσαμε κατι πειραγμενα vti, ένα punto gt (mama θα ητανε...) κατι boxter xaxaxaxa.
    τελος όμως ....το στιλακι ειναι σουπερ στιλατο....ένα τουρμπα΄το μοτερακι θέλει και ειναι ανταγωνιστικο έως και καλυτερο απο μοντελα 10 χρονια πιο νεα...

Το avatar του χρήστη ABARTH DNA
    Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ
    Chats
    0

να πω κι εγω την δικια μου αποψη,πως τα ονομαστικα αλογα δεν κανουν ενα αμαξι καλυτερο απο ενα αλλο,

τα 210 αλογα λοιπον του golf δεν μου λενε κατι εκτος του οτι θα ειναι γρηγορο στην ευθια,προτιμώ περισσότερα πραγματα απο ενα αμαξι,

και οποιος δεν εχει ζησει το abarth και λεει 170 ψοροαλογα απο ενα σκασμο κυβικα ειναι πολυ νυχτωμένος,για τον τροπο που βγαίνουν στο δρομο και τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου πακέτου!!!
    '' stilo abarth 20v selespeed ''

Το avatar του χρήστη ABARTH DNA
    Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ
    Chats
    0

και αναλογα την εποχη εχω απο 200 -261 αλογα (στροφαλο) και ποιος το καταλαβει γιατι συμβαινει αυτο κερδιζει μια εβδομαδα το αμαξι μου.
    να πω εγω που το ξέρω η δεν πιάνεται λόγο συγγένειας????
    '' stilo abarth 20v selespeed ''

Petros e cosi brutale! Το avatar του χρήστη ioannidis
    Περιοχή
    600χλμ Νότια της Θεσσαλονίκης
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ABARTH DNA Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πω εγω που το ξέρω η δεν πιάνεται λόγο συγγένειας????
    Στείλτο μου με Pm να κερδίσω εγώ το βραβείο...
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
    Ambition bites the nails of success

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

το ποταμι θα το παρει μεχρι την Πεμπτη .
    κανεις παντως δε πλισιασε.
    καποτε εδωσε αυτη την εξηγηση στο περιοδικο EVO η ιδια η Ferrari και ειναι οντως μια λογικη εξηγηση ..
    μπορει να σας φανει αστειο αλλα η αληθεια ειναι οτι το 50 % της αποδωσης του Abarth βασιζεται σε αυτη την αιτια.
    ποιο πολλα δε λεω.
    Fiat Stilo Abarth 2,6 20v
    03-11-2001 προκαταβολη παραγγελιας
    ισως ο ποιο παλιος ολων ........κι ομως ειμαι ακομη εδω.....

Το avatar του χρήστη lakis
    Περιοχή
    athens
    Chats
    0

το ποταμι θα το παρει μεχρι την Πεμπτη .
    κανεις παντως δε πλισιασε.
    καποτε εδωσε αυτη την εξηγηση στο περιοδικο EVO η ιδια η Ferrari και ειναι οντως μια λογικη εξηγηση ..
    μπορει να σας φανει αστειο αλλα η αληθεια ειναι οτι το 50 % της αποδωσης του Abarth βασιζεται σε αυτη την αιτια.
    ποιο πολλα δε λεω.
    εγω πιστευω για ν π την κακια μ οτι δ γινετε σε καμια περιπτωση αυτο σε εναν ατμοσφαιρικο κινητηρα κ νιωθω χαζος οταν βλεπω τετοια πραγματα ν λετε δεν υπαρχει λογικη σε αυτο ν μου λεγες τουρμπο ν πω κατι γινετε αλλα οχι 60 αλογα διαφορα..σε εναν ατμοσφαιρικο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε οποιον το λεω γελαει
    my STILO1.4 Αbarth rims H&r ελατηρια 4ποντα

Το avatar του χρήστη MiKe_KaVaLa
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Chats
    0

Αλλοι σε παιρνουν στο ψιλο και αλλοι στο σοβαρο... α,ρε abarth καις καρδιες... στα χναρια τις Ferrari πλεον!

Πειτε και τιποτα για τα ''R'' να γελασω...

Δικαιώματα - Επιλογές