Σελίδα 1 από 4 1 2 3 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: Stilo Upgrades

Stilo Upgrades

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια για αναβαθμίσεις που σκέφτομαι να κάνω στο στιλάκι μου, εφόσον αυτές συνάδουν οικονομικά αλλά και χώρις να δημιουργούν προβλήματα. Το στιλάκι είναι 3d 1.6 του 2003 έκδοση Dynamic. Πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για την υπερθεική πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή που την έχω ερωτευτεί. Απλά έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.. Η καλύτερη λύση είναι να κόψεις ουρανό καλώδια και μπλα μπλα από άλλο στίλο. Ωστόσο τι κινδύνους μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση στο δικό μου αυτοκίνητο και τι κόστος; Επίσης ενδιαφέρομαι για το 6αρι σασμάν καθότι έχω το 5αρι αλλά και αυτό τι διαδικασίες κόστος μπορεί να έχει; Και τέλος η πολύ ωραία οθόνη(μαμά πάντα) που ελπίζω να υποστηρίζει usb in! Αλλά θέλω και την γνώμη σας αν αξίζουν όλα αυτά, η καλύτερα στο επόμενο αμάξι (που θα αργήσει λόγω της παρούσας κατάστασης..)

Petros e cosi brutale! Το avatar του χρήστη ioannidis
    Περιοχή
    600χλμ Νότια της Θεσσαλονίκης
    Chats
    0

Απάντηση: Stilo Upgrades

Η ηλιοροφή σου για να μπει και να δουλέψει αρμονικά με το υπόλοιπο αμάξι (βλ κεντρικό κλείδωμα κλπ) θα χρειαστεί να την "φέρεις" μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Body computer, immobilizer κλπ από το άλλο Stilo.
    Κόστος: αν βρεις καλή (μεταχείρα) οροφή τουλάχιστον 2-3 χιλιάρικα, με τα 1000 ρίσκα.
    Αυτό μπορείς να το ρωτήσεις πάντως και σε μαγαζιά που περνάνε οροφές. Αν είσαι Θεσσαλονίκη υπάρχει ο Alex Glass που έχει σχετική εμπειρία στο θέμα.

Το 6άρι σασμάν δεν ξέρω τι θέλει και αν μπορεί να μπει.

Η οθόνη που λες δεν έχει υποδοχή USB όπως νομίζεις. Αλλά οποιαδήποτε μαμά συσκευή και να έχεις μπορείς να της βάλεις module για αυτή την δουλειά.(βλ. Xcarlink, Loundlink, Icelink Κλπ)
    Κόστος: max 200 €

Η οθόνη που βλέπεις στα "μεγάλα" stilo (Ikare μην χαίρεσαι) είναι το SatNAV και είναι πακέτο με κεραίες, χειριστήρια, καντράν κλπ.
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
    Ambition bites the nails of success

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση ioannidis...! Εαν το κόστος είναι τόσο ακριβό για την ηλιοροφή δεν αξίζει μια.. Δυστηχώς πολλά λεφτά.. Η οθόνη πάντως βρίκσκεται σε καλύτερη μοίρα..! Ισως πάω μονο για το USB IN .. Τα άλλα σε άλλο αυτοκίνητο ίσως.. Τι να κάνουμε δεν γίνεται να τα έχουμε όλα!! Ευχαριστώ και πάλι!

Περιοχή
    Chats
    0

Έχεις πολλά άλλα που μπορείς να κάνεις όμως.
    Για παράδειγμα να βάλεις Cruise control με κόστος κάπου στα 60€.
    Μπορείς να βάλεις το SSD CD changer με SD memory card αντί για USB IN. Που σου δίνει το πλεονέκτημα να το χειρίζεσαι μέσω τιμονιού.
    Μπορείς να κάνεις ένα σωρό επεμβάσεις στην ανάρτηση που θα μεταμορφώσουν την συμπεριφορά του.

Μην απελπίζεσαι.

Μπορείς να πάρεις και ενα Abarth και να κάνεις "μετάγγιση" και να το κάνεις jet!
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume

Περιοχή
    Chats
    0

Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις και να διορθώσεις όλα του τα προβλήματα...
    Ειναι μία περιπέτεια και αυτό!
    χαχαχαχαχααα

ΜΜ σωστό σε βρίσκω για το cd changer και για το CC που είναι και ευκολάκι..! Για abarth δε νομίζω αν και ωραία θα ήταν, ωραίο ήχο έχει το άτιμο!! :P Το μόνο που έχω κάνει μέχρι στιγμής ειναι επιδιορθώσεις όπως λες και συ χαχαχαχαχαχαχα! Και ακόμα έχω θέματα, αυτή η πεταλούδα δεν είναι μια ωραία αλλά μια βλαμμένη!

Περιοχή
    Chats
    0

Been there, done that!
    Εδώ και 3 χρόνια φοράω καινούργια πεταλούδα. Σε αμάξι 8ετίας. Η αλλαγή της όμως έγινε μάλλον βιαστηκά γιατί το πρόβλημά μου τελικά ήταν στην καλωδίωση της φύσας της.
    Να υποθέσω ότι το έχεις τσεκάρει έτσι; Από θέμα καλωδίων είσαι οκ;

Ναι γιατί ο μηχανικός μας είναι φίλος μας και τον ξέρουμε.. Μου είπε οτι δεν είναι θέμα καλωδίωσης,αλλά θέμα του "εντόμου" ολόκληρου και συνιστά αλλαγή! Οι ενδείξεις είναι ότι αργεί να πάρει μπρος το αμάξι οταν γυρνάω το κλειδί και μου έχει ρίξει και 3-4 άκαυστες γκαζιές..! Τις προάλλες δεν μπόρεσα να το μετακινήσω.. Το γκάζι ήταν ημίνεκρο! Αλλά τα κάνει όποτε θέλει... Οτι να ναι είναι. Εδώ και 2 μέρες πάντως είναι μια χαρά...! Μπορεί να χάρηκε που το έπλυνα και είπε να κόψει τις βλακειούλες του...! Και δεδομένου οτι θα είμαι Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη όλο το καλοκαιρι δεν θέλω να μείνω στον δρόμο. Οπότε πρέπει να το λύσω..

Αν και τώρα που το σκέφτομαι θα του πω να δει τις καλωδιώσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις...Μου είπε οτι δεν είναι θέμα καλωδίωσης αλλά δεν ξέρω αν έλεγξε τις φύσες!

Members 2009 Το avatar του χρήστη Stilo make style
    Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 6άρι σασμάν δεν ξέρω τι θέλει και αν μπορεί να μπει.
    Μπαίνει απλά πρέπει να κρατισεις την χελώνα από το 5άρι και να αλλάξεις όλα τα ενδόψυχα ( πράγμα το οποιό δεν ξέρω αν αξήζει κάν )
    Όσο για το ότι σου αργεί να πάρει μπρωστά μπορεί να είναι και η αντλία ή να σου κάνει καμία νίλα με τις τάσεις ...πέρα απο την πεταλούδα
    Tίποτε δεν χαρίζεται….. όλα κερδίζονται μόνο όταν τα διεκδικούμε και τα θέλουμε αληθινά!!

Δικαιώματα - Επιλογές